lav21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Imaš utisak da na poslu sve teče mirno i da nema novih obaveza ali očekuje te iznenađenje. Doći će do povećenja obima posla, a samim tim i do novih poteškoća i komplikacija. Nećeš biti baš oduševljena što ti se nameće veća odgovornost, a da za to nećeš biti dodatno plaćena. Zauzeti pripadnici ovog znaka osetiće neraspoloženje i poželeće promenu jer je svakodnevica postala dosadna i monotona. Ima indicija da će biti nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobom, ni iz kakvih posebnih razloga, već više iz dosade. Slobodni Lavovi uopšte nisu zainteresovani za ozbiljnu vezu. Tebi će biti interesantnije da izađeš sa društvom, da se provedeš nego da tražiš srodnu dušu.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Kolege će primetiti tvoju ambicioznost i požrtvovanost. Na poslu te očekuje tapšanje po ramenu ali i novčani bonus kao nagradu za zalaganje. Desiće se i da povremeno blokiraš ali to te neće mnogo poremetiti u svom radu. U svakom slučaju možeš napraviti neke super poteze ove nedelje, i to one koji mogu trajati i biti isplativi. Zauzete Device imaju oštar jezik tako da dobro promisli pre nego što počneš raspravu sa partnerom jer možeš reći nešto što ne želiš i baš ga uvrediti.  U prevodu, sve što želiš da mu kažeš reci na lepši i suptilniji način. Slobodne Device budite tolerantnije i ne ponašajte se kao da ste centar sveta. Samo tako će ti prići neko kvalitetan i vredan truda.

vaga2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Tebi se čini da sve ono što započneš ide toliko teško, sporo i komplikovano, da ćeš već sredinom sedmice poželeti da od svega digneš ruke. Ne očajavaj, udahni duboko i skoncentriši se na ono što je aktuelno i važno. Ako se istinski potrudiš uradićeš sve kako valja. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ovo je neko bezveze vreme. Cele nedelje bićete skloni da prebacujete krivicu jedno na drugo. Usamljene Vage – očekujte udvaranje od novog kolege.

skorpija211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Previše analiziraš i preispituješ sebe, a i dodatno se zamaraš nepotrebnom papirologijom na poslu. Nema potrebe da se preterano opterećuješ svakom mogućom sitnicom i da vrebaš svačije greške. Malo se opusti i na poslu će ti svanuti. Misao koja će te pratiti, kada je ljubav u pitanju, jeste da li me partner vara. Pojačaće se sumnja i ljubomora kod oboje. I pored ovoga, neće biti nekih jačih konfliktnih dešavanja. Ukoliko si sama očeku da ti se javi eko interesantan iz prošlosti.

Na narednoj strani pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments