lav 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Nove ljubavi su na horizontu za slobodne Lavove, a tebi je baš to trenutno potrebno iako odbijaš da samoj sebi to i priznaš! Samo polako, ne žuri nigde i dobro razmotri da li je neko zaista vredan tvoje pažnje. Lavovi koji su u vezi uživaju u ljubavi sa svojim partnerom i ne mogu da prestanu da misle na njega.

POSAO: Jurnjava i previše posla je postalo potpuno normalno za tvoju svakodnevnicu. Nemoj da se stresiraš bez potrebe, to je sasvim okej i svaka gužva brzo prođe. Izdrži još malo haos i onda će sve doći na svoje. Obrati pažnju na neočekivane i nepotrebne troškove.

ZDRAVLJE: Trening ti je potreban na redovnoj bazi, kako bi izbacila iz sebe svu negativnu energiju koja se nakuplja već duži vremenski period.

devica 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Slobodne Device ako do sada niste napravile prvi korak u uspostavljanju kontakta sa svojom simpatijom, šta čekate? Brzo se baci na posao i upusti se u vrtlog emocija koje će te oduševiti. Device u vezama su u skladu sa svojim partnerom iako postoje manje nesuglasice u toku naredne nedelje, ali ništa spektakularno veliko. Samo polako i bez stresa.

POSAO: Pokušaj bolje da organizuješ svoje poslovne obaveze, kako bi mogla da imaš više slobodnog vremena. Nije najbolje vreme za odmor, ali ipak se potrudi da iskoristiš svaki minut koji dobiješ za isti. Sada je takođe i vreme da počneš da razmišljaš o boljem finansijskom planu koji ti može doneti uštedu.

ZDRAVLJE: Vreme je da malo svoj imunitet nahraniš vitaminima, kako bi izbegla sve moguće viruse i prehlade koji trenutno vladaju. Čaj već sad možda bolja opcija od kafe.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Slobodne Vage bi trebalo da više obrate pažnju na ljude oko sebe kojima se mnogo dopadaju i koji su vredni njihovog vremena, nego da preterano i nepotrebno razmišljaju o osobama kojima evidentno nije stalo do njih. Samo polako i bez jurnjave, saberi se, kako bi mogla da kreneš u pravcu u kom želiš da ideš. Vage u vezama su trenutno jako srećne i uživaju u svakom trenutku koji provedu sa partnerom.

POSAO:  Sada je pravo vreme da završiš sve što si poslovno započela. Iako ti se to trenutno ne radi i mrzi te da se izvučeš iz kreveta čak i da bi otišla do radnje, ipak sada daj sve od sebe ako želiš pozitivne rezultate koji stižu jako brzo. Neočekivani prihodi će ti izazvati osmeh zasigurno.

ZDRAVLJE: Više vitamina ti nije nikako na odmet. Unos voća i povrća u organizam je jako poželjno za tebe.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Škorpije u vezi bi stvarno trebale da reše svoj ljubavni život, koji je i više nego komplikovan. Ako vidiš da tvoja veza ne ide nigde, vreme je za kraj i za nove početke koji će ti prijati i više nego što misliš. Slobodne Škorpije neka još malo uživaju u single životu, jer neće još dugo potrajati. Tako da sve što si poželela da uradiš dok si single, sad je vreme za to.

POSAO: Tvoj posao je trenutno tvoja jedina svetla tačka. Nisi još uvek na statusu na kom bi želela da budeš, ali ipak ideš u pravom pravcu napokon i brzo će sve doći na svoje. Nastavi samo vredno da radiš, biće jako brzo mnogo više bolje no što trenutno jeste.

ZDRAVLJE: Unosi u organizam više povrća. Mogući problemi sa kičmom, pa bi možda trebala na vreme da zakažeš svoju masažu.

Comments