strelac 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Slobodni Strelčevi se osećaju previše emotivno iscrpljeno i to je sasvim okej. Potpuno je uredu da iskuliraš malo od celog sveta i uzmeš vremena za sebe. Self love je jako bitan aspekt za tvoj budući ljubavni život. Strelčevi u vezama i dalje uživaju sa partnerom, mada bi trebala možda da staviš na “ignore” glasove u tvojoj glavi koji ti stvaraju anksioznost, jer je zapravo sve okej, tako da nema potrebe za problemima koji ne postoje.

POSAO: Sada kada je nastupila tvoja za nijansu bolja organizacija, već osećaš da ti prija slobodnije vreme koje ti je bilo preko potrebno za malo relaksacije. Obrati pažnju na nepotrebne troškove, nije baš trenutak da trošiš novac.

ZDRAVLJE: Nagle promene u tvojoj ishrani u kombinaciji sa naglim vremenskim promenama mogu žestoko da utiču na tvoje zdravlje, kao i na saopštenje. Ne pravi drastične promene bez potrebe, malo po malo je ipak bolja odluka za tebe ove nedelje.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Jarčevi koji su u vezi su željni promene jer ih ipak njihova trenutna veza ekstremno mnogo guši. Sada je pravo vreme da napokon doneseš promene po pitanju svog ljubavnog života, koje odlažeš već duže vreme. Slobodni Jarčevi se razmišljaju oko neke osobe već duže vreme, ali je ipak strpljenje ključno, te ne bi bilo nimalo loše da sačekaš još malo, kada si već čekala do sad. Pametno proračunata situacija može biti dobitna za tebe, samo ako budeš strpljiva.

POSAO:  Posao ti je sasvim okej sada. Sve stižeš i sve se radi perfketno. Umor je svakako prisutan, ali ćeš morati još malo da se strpiš da bi dočekala svojih pet mintua odmora.

ZDRAVLJE: Ne pravi velike promene u svojim svakodnevnim životnim navikama, jer bi moglo da se jako negativno na tebe odrazi. Čuvaj se prehlade.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: One Vodolije koje su u vezi i dalje uživaju u vremenu provedenim sa partnerom. Neka nova avantura u vidu vikend putovanja trenutno nije nimalo loša ideja za vas dvoje, gde biste sami prešli još jednu stepenicu ka uspostavljanju još boljeg ljubavnog odnosa. Slobodne Vodolije su sada spremne da se bace u dejting vode, i to ozbiljno. Ne drži te mesto, te juriš na sto strana u toku vikenda i to je potpuno okej. Malo flerta nikad nije na odmet.

POSAO: Pokušaj da se iskontrolišeš da se nepotrebno ne svađaš sa kolegama na poslu koji te žestoko nerviraju. Ograniči se, gledaj svoja posla i sve će biti okej. Dok god ti radiš svoje obaveze maksimalno profesionalno, ne bi trebala da imaš nikakvih problema.

ZDRAVLJE: Više odmaraj. Svaki trenutak koji uhvatiš iskoristi za odmor.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 4. oktobar  10. oktobar

LJUBAV: Ribe koje su u vezi su trenutno mnogo neodlučne i previše emotivne da bi mogle realno da sagledaju bilo koju situaciju. Pokušaj da iskuliraš malo više i da smiriš svoje misli, dok ne prođe ovaj prelazni period koji na tebe itekako utiče. Slobodne Ribe se spremaju da se bace u dejting vode… Bilo je i vreme! Samo napred!

POSAO: Usijani odnosi na poslu itekako utiču na tvoje raspoloženje, naročito jer ćutiš stvari koje ne bi trebalo da ćutiš. Ako si nezadovoljna – menjaj posao! Ništa nikad nije vredno da ti gubiš svoje živce ako te više to isto ne motiviše. Promena ne mora uvek biti loša stvar.

ZDRAVLJE: Nesanica ti je trenutno jača strana. Potrudi se da zdravije životne navike primeniš što pre na svoj organizam. Prijaće ti.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/whiskeyouth

Little J.

Comments