nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 5. februar – 11. februar

LJUBAV: Težak period u partnerskim odnosima, a vi treba da donesete neke odluke. Učinite to smireno, odnosno, nemojte stupati u akciju dok ste pod nabojem. Borite se i sa svojim emocijama i sa smislom vašeg odnosa i potrebna vam je sva hrabrost koju imate da biste ostali iskreni, otvoreni i ranjivi – a to će omogućiti promenu koja vam je potrebna. Slobodni Ovnovi se mogu zaljubiti, kao gromom pogođeni. Pokušajte da zadržite ipak malo zdravog razuma i nemojte odmah planirati venčanje. Druga osoba možda ne reaguje tako brzo i burno kao vi i trebaće joj neko vreme da razvije osećanja. Pronađite strpljenje i nemojte raditi protiv sebe. 

POSAO: Napetost i nervoza kulminiraju u ovom periodu, zato je potrebno da malo usporite i olakšate sebi. Svi vaši planovi i finansijska stabilnost zavise od vašeg stava, zato procenjujte svoje ponašanje, odmeravajte reči i budite oprezni. Moguće da nećete moći da izbegnete raspravu vezanu za finansijsku dobit, ali uskoro ćete biti u stanju da se okrenete sebi, da pronađete stabilnost i nastavite da razrađujete planove za sigurniju budućnost. 

ZDRAVLJE: Agresivno ponašanje će vam naškoditi, ali možda nećete moći da se suzdržite. Opraštajte sebi i nastojte da se relaksirate, moguće su glavobolje, nesanica i slični problemi uzrokovani stresom i napetošću.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 5. februar – 11. februar

LJUBAV: Dobar raspored planeta u vašoj kući partnerstva najavljuje pozitivne promene. Biće vam lakše da upravljate svojim osećanjima i pokažete strpljenje, toleranciju i spremnost na kompromis. Bilo bi dobro da u ovom periodu negde otputujete sa partnerom i da se zajedno opustite i odmorite. Slobodni Bikovi će imati potrebu da izraze svoja osećanja. U ovom periodu možete pronaći pravi način da priđete osobi koja vam se dopada, bez straha da ćete reći ili uraditi nešto pogrešno. To će vam svakako dati priliku da procenite svoju poziciju, kao i drugu osobu i da utvrdite da li imate u svom životu mesta za to novo poznanstvo. 

POSAO: Naporan poslovni period može započeti putovanjem i potrebom za restrukturiranjem planova. Imaćete puno posla, a dosadne dužnosti će vas nervirati i kvariti vam raspoloženje. Ključ uspeha u ovom periodu je strpljenje i samokontrola, jer ukoliko vas obuzme tvrdoglavost i preuzmete sve u svoje ruke, možete dovesti sebe u vrlo neprijatnu situaciju. Prilagodite se i pokažite spremnost na saradnju, pa ćete stvoriti saveznike i dobiti podršku za svoje planove. 

ZDRAVLJE: Vraća vam se energija i želja za kretanjem – potrebna vam je promena dinamike i životne rutine. Rekreativni izlet ili kratko putovanje mogu vam napuniti baterije i osvežiti vas. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 5. februar – 11. februar

LJUBAV: Biće konstruktivnih i prisnih razgovora između vas i vašeg partnera. U ovom periodu je naglašena komunikacija, pa možete da pokrenete i neke teške teme, odnosno, da im pristupite na pravi način, pomirljivo, sa spremnošću na razumevanje i kompromis. Ako su vam odnosi u prethodnom periodu zahladneli, sada ćete moći da se zbližite ponovo. Slobodni Blizanici će imati više prilika da demonstriraju svoju samokontrolu. Nećete se “primati” na nedostojne izazove, a odgovorićete adekvatno i tamo gde izazov prihvatate, jer vas intelektualno stimuliše. Prihvatite sve pozive na druženja i zabavu, prijaće vam opuštanje među prijateljima.

POSAO: Jasne i konkretne ciljeve možete u ovom periodu dostići – ili postaviti. Držite se onoga što hoćete, jer ste na pola puta do uspeha. Može vam poći za rukom da projakat koji ste smatrali neuspešnim preokrenete u svoju korist. Pred vama su promene koje vas mogu pokrenuti i otvoriti novo poglavlje u vašem životu, naročito kada su u pitanju razne dodatne aktivnosti, koje mogu biti isplative. 

ZDRAVLJE: Razdražljivi ste i nemate mira, pa zato pokušajte da kanališete tu energiju kroz pojačanu fizičku aktivnost. Možete patiti od naglih promena raspoloženja, nestabilnog srčanog pritiska, glavobolje…

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 5. februar – 11. februar

LJUBAV: Uticaj planeta može dovesti do sukoba u partnerskim odnosima, što može rezultirati neočekivanim produbljivanjem bliskosti – konfrontacija vas može odvesti ka dubljem međusobnom razumevanju. Ne bojte se iskrenosti, ni svoje, ni partnerove. Slobodni Rakovi bi mogli da iskuse nedostatak samopouzdanja u kontaktu sa osobom koja im se dopada. Imate dovoljno hrabrosti da preuzmete inicijativu, ali prvi korak vas može samo približiti neizvesnosti, što će vas zbuniti. Sačekajte da naboj koji osećate prođe, pa ćete biti u stanju da preduzmete i sledeći korak. 

POSAO: Trenutni aspekti vas upućuju na to da treba da sednete i uložite pažnju i vreme u planiranje i donošenje odluka. Nemojte davati obaćanja bez prethodnog pažljivog razmatranja i analize svojih mogućnosti da se obavežete. Preuzmite odgovornost i prihvatite promene na profesionalnom planu. Vaša sposobnost da se na istinit i brižan način povežete sa ljudima, ključ je vašeg uspeha u ovom periodu. 

ZDRAVLJE: Vaša senzitivnost i preosetljivost može se ispoljiti kroz upalne procese – mogući problemi sa zubima ili ušima. Posetite lekara. 

Comments