ovan 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: U vašim partnerskim i porodičnim odnosima ove nedelje je vrlo napeto – moguće su nepredviđene situacije, zbog kojih ćete se osećati mučno, jer nećete moći da ih kontrolišete. Može to da bude briga za nekog člana porodice, sukob sa partnerom zbog neispunjenih dogovora, bilo šta što se tiče ljubavnih, porodičnih i prijateljskih odnosa i veza. Potrebno je da zadržite prisebnost, da se ne predajete besu, ni preteranoj brizi, ni ishitrenim postupcima – vaša impulsivnost bi mogla da pogorša situaciju. Slobodnim Ovnovima predstoji šansa da se zaljube do ušiju, potpuno neočekivano, u osobu sa kojom ne znaju na čemu su. Pustite da se tok ove priče sam formira i nemojte žaliti ako se ispostavi da je to samo prolazna avantura.

POSAO: Na poslu vas očekuje priliv dobre energije, imaćete želju da se dokažete, a i priliku da to učinite. Bićete zatrpani obavezama, osećaćete nedostatak vremena i neprekidno ćete juriti i žuriti. Mogući su sitni nesporazumi sa saradnicima, koji će vas usporavati (tehnički i papirološki problemi takođe), pa pokušajte da sačuvate strpljenje. Novčani prilivi su pojačani, ali povećavaju se i troškovi, tako da ćete biti na istom.

ZDRAVLJE: Prilivi turbulentne energije, haotično stanje na emotivnom planu – sve to može da vas destabilizuje zdravstveno. Ako se pokažu znaci sloma i pada energije, ostavite sve i odmarajte se i lečite. Sve može bez vas i svi će se snaći bez vas (iako vam se ova pomisao ne dopada).

bik 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Nije vam trenutak da bilo šta raščišćavate u partnerskim i porodičnim odnosima – napetost je gotovo opipljiva i treba joj samo varnica, pa da plane i pretvori se u stihiju. Šta god da radite sa partnerom – od priprema za odmor, do sređivanja kuće ili odlaska u prodavnicu, bićete u sukobu i želećete da se posvađate, ali pokušajte da to ne radite. Iako vam se čini da ste uvek samo vi mirotvorac u vezi i da to nije fer, neka i ovaj put bude tako, prihvatite svoju ulogu. Slobodni Bikovi će imati prilike da sretnu zanimljivu osobu, preko posrednika – prijatelja, komšija, društvenih mreža. Ovaj kontakt će vas angažovati intelektualno, a tu su i one druge varnice – biće vam veoma zanimljivo u društvu te osobe. Početak puno obećava, ali vi ostanite praktični i prizemni kao što umete, jer nema garancija da će romansa prerasti u nešto više.

POSAO: Tokom nedelje će biti osoba i situacija koje će vas izvoditi iz takta i iskušavati vaše strpljenje i kućno vaspitanje. Ali vi ste bolji od toga – primenite malo manipulativne ljubaznosti i laskanja prema osobama koje vas nerviraju, a u napetim situacijama ne pokazujte koliko ste napeti, da ne biste davali povoda onima koji vole da vide kako se preznojavate. Budite spremni da sve rešavate u hodu i da ostanete pribrani i delotvorni kad vas izazivaju i serviraju vam gluposti – tako ćete pobediti i trijumfovati na kraju. Novčani priliv se povećava, ali zatim prestaje – to je samo trenutna situacija.

ZDRAVLJE: Stres koji osećate u poslovnom domenu i emotivna napetost mogu dovesti do nesanice. Pokušajte da se opustite, a prijaće vam i da promenite sredinu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Bićete aktivni i zahtevni i uvređeni što partner kao da se ne trudi ni upola koliko vi – vučete, gurate, predlažete, ustupate, a partner samo gleda svoje interese i svoja stanja i osećanja. Možda malo da prestanete da činite bilo šta i da malo više gledate sebe (po ugledu na partnera), pa ćete lakše prevazići potrebu da zvocate i bićete manje nepodnošljivi. Da, nije samo do partnera, nego je i do vas i bilo bi vrlo zrelo kad biste se i sami toga setili. Slobodni Blizanci će verovatno upoznati neke zanimljive osobe, sevaće iskrice i komunikacija će biti izazovna i zabavna, ali ništa se tu značajno neće dešavati, osim duhovitih i pametnih razgovora. Možda vam je to i sasvim dovoljno u ovom trenutku.

POSAO: Atomsfera je mutna na području posla i karijere – čujete razne informacije za koje uopšte niste sigurni odakle dolaze i koliko su tačne i uopšte, nepoverenje vlada u svakoj vrsti poslovne komunikacije. Zvezdani savet je da se ne uplićete ni u kakve igre, da ne zauzimate ničiju stranu i da ne donosite nikakve odluke – kao i da ne reagujete impulsivno. Mudro ćutite, smeškajte se i klimajte, kao da vam je sve jasno i čekajte da se situacija sama razbistri. Primićete neki novac kome se niste nadali, pa će vam malo laknuti.

ZDRAVLJE: Bićete nervozni (kao i većina ostalih znakova tokom ove nedelje), smetaće vam i klima i ljudi i osećanja i pasivnost i akcija i mogućnosti i nemogućnosti. Shvatite to filozofski – to je samo jedan nezgodan period, koji će se stišati.

rak 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Zvezdani aspekti obećavaju turbulencije u partnerskom polju kod gotovo svhih znakova – ali vi imate velike šanse da se lepo snađete u tome. Da ne primate k srcu sve što vam partner upućuje, a što vam se ne dopada i da svojim duhom učinite da vam zajedničko vreme bude prijatno i zabavno. Iako ste obično skloni drami, sada, kada je gotovo svima ostalima dramatično, vi ste oličenje mudrosti i takta. Venera koja ulazi u vaš znak pojačava vaš osećaj za lepotu i sklad i emocije nadjačavaju sve ostalo. Slobodni Rakovi će uživati u pažnji koju će im poklanjati jedna osoba – naročito će vam imponovati što vam otvoreno pokazuje svoju naklonost i ne igra nikakve igre, samo želi da zna da li hoćete i možete da uzvratite. Ova osvežavajuća neposrednost može vas uvesti u lepu priču, ali i u kratkotrajnu avanturu – svejedno, nećete zažaliti.

POSAO: Na poslovnom planu već nećete biti tako smireni i vešti da podnesete prilive oprečnih energija, pa ćete besneti, nervirati se i brinuti. Ne dopadaju vam se promene na koje ne možete da utičete, ali do kraja nedelje ćete uvideti da one nisu tako drastične, ni loše, kao što je vama u početku izgledalo. Uglavnom se radi o načinu rada, u čemu ćete se brzo uigrati, jer ste sposobniji i prilagodljiviji nego što mislite. Kada su finansije u pitanju, za vas počinje period većih i učestalijih priliva.

ZDRAVLJE: Iako nećete izbeći nervozu i pomešana osećanja, to na vas neće nepovoljno uticati – spavaćete mirno i imati dobar apetit, pa se možda tu i krije zamka. Povedite računa da se ne prejedate.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments