Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

strelac 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Partner je zahtevan – potrebno mu je više vaše pažnje, vremena i zajedničkih aktivnosti i posvećivanja. Zapostavili ste odnos, a možda ste i zanemarili neka obećanja koja ste dali – zato se nemojte čuditi što je partner zlovoljan, razdražljiv, ćudljiv i nervozan. Trenutno vam je veza na poslednjem mestu, a to je za partnera ne samo neprijatno, nego veoma bolno. Pokušajte da malo ograničite svoju sebičnost ili da – zbog sopstvene dobrobiti – izađete u susret potrebama partnera. Slobodni – postoji prilika za površnu avanturu, pa ako vam je do seksa koji ne znači ništa, samo napred, a ako tražite nešto kvalitetnije, onda se nemojte “prljati” ovakvom energijom.

POSAO: Prazan hod u poslovnoj sferi. Nemate ni volje, ni energije, a ni nekih prilika. Rutina vas zamara, ali i održava u onome čime se bavite, pa vam samo preostaje da nastavite. Odrađivanje posla vas verovatno zamara više od svega, ali ne može svaki dan da vam donese izazov, produktivnost, sarisfakciju. Vaš nemirni duh se guši i dosađuje, ali i to je ponekad deo posla. Ne budite razmaženi. Finansijski priliv bolji od očekivanog.

ZDRAVLJE: Žudite za promenom i aktivnošću, ali vam je zapravo potreban odmor. Najbolje bi bilo da otputujete i da na neko vreme zaboravite na sve obaveze, ciljeve, ambicije. Kad biste mogli da se odmorite od sebe, to bi bila prava stvar.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima nestabilnost i nerazumevanje – partner će imati ispade koji ne liče na njega. Suzdržite svoju sumnjičavost, setite se da je i on pod uticajem zvezda koje donose pometnju na emotivnom polju skoro svim horoskopskim znacima. Kulirajte koliko god ste u stanju, ostanite stabilni i budite tu – partneru će biti potrebna vaša podrška, nežnost i razumevanje i uskoro će vam se otvoriti. Slobodnima na polju ljubavnih dešavanja predstoje neki zanimljivi susreti i događaji. U vaše emotivno polje ulazi osoba koja će se izdvojiti po svojoj nežnosti i duhovitosti i skrenuće vam pažnju. Šta god da se dešava (ili ne dešava) biće slatko i zabavno.

POSAO: U ovoj nedelji vam predstoje razna iznenađenja – neke osobe na koje ste računali, udaljiće se i zanemariti svoja obećanja i neki planovi će vam se izjaloviti. Ali zato će se pojaviti neki zanimljivi predlozi i ponude, koji nisu nešto posebno, na prvi pogled, ali ako uložite u to malo pažnje i energije, ima izgleda za dugoročni napredak i korist. Stiže novac koji ste očekivali i rasterećuje vas nekih briga.

ZDRAVLJE: Dovoljno ste stabilni da iznesete emotivne i poslovne zahteve bez padova energije i posledica po zdravlje. Odmarajte se koliko možete.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Ovih dana se u partnerskim odnosima slažete malo ovako, malo onako – red nesporazuma i razumevanja, hladnoće i strasti, svađe i pomirenja. To vam remeti mir i stabilnost koji volite da održavate i na koji ste navikli, ali najvažnije je da osećate da ste zajedno u tome i da se zajedno nosite sa izazovnim situacijama. Jedno je sigurno – neće vam biti dosadno na toj emotivnoj klackalici, mada ćete se malo umoriti. Slobodne Vodolije će biti u centru pažnje, a udvaranje će vam u nekim trenucima prijati, a u nekim vas opterećivati. Neriraće vas sirov pristup, ali zato će se pojaviti neko dovoljno suptilan i zabavan da vas inspiriše i probudi osećanja.

POSAO: Nervoza na poslu – već neko vreme uglavnom “vadite kestenje iz vatre” i sada ste na kraju nerava. Saradnici će vas nervirati, ali nerviraćete i vi njih – stalno ćete primati zahteve, ali nećete biti ni voljni ni u stanju da ih sve ispunite. Nećete moći da se izvučete iz situacije koje biste najradije izbegli, pa je zato bolje da duboko udahnete i krenete da raspoređujete – prvo ono najvažnije, a sve što može da čeka, neka čeka. Novac stiže i to u većoj količini od one koju ste očekivali. Svejedno, potrošićete sve do dinara.

ZDRAVLJE: Stres vam može prouzrokovati zdravstvene probleme – napetost i preopterećenost će se možda odraziti na stanje vaše kičme, naročito ako ste već imali problema (kočenja i bolove). Neophodno vam je opuštanje.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 5. jul   11. jul

LJUBAV: Da biste u ovom periodu imali mir i stabilnost u partnerskom odnosu, potrebno je da popravite komunikaciju sa partnerom. A to znači da morate više da slušate i razumete, a manje da tumačite i podrazumevate, jer se može desiti da partnerove nagoveštaje kao i neposredne zahteve shvatite pogrešno. Dajte sve od sebe da izbegnete nesporazume i nakupljanje nezadovoljstva. Sve što vam je nejasno, razjasnite odmah, otvorenim razgovorom. Slobodne Ribe će započeti ili doživeti velike promene na polju ljubavi. Sudbinski susreti, zaljubljivanje kao “grom iz vedra neba”, sve ono o čemu se pišu pesme i romani, nadomak je ostvarenja u vašem životu.

POSAO: Počinju promene za koje ste se nadali da će se odlagati beskrajno, pa ćete morati da se potrudite da sa tim izađete na kraj. Da se prilagodite, promenite pristup poslu, ili način rada, a možda i saradnike i celu poslovnu organizaciju. Teško će vam ići, uglavnom zbog otpora koji osećate prema onome što vam se nameće, ali kad to (ubrzo) bude iza vas, shvatićete da uopšte nije bilo vredno tolikog nerviranja i da ste malo više dramili. Na polju finansija izražen je aspekt sreće – splet okolnosti, povećan priliv novca. Uplatite loto.

ZDRAVLJE: Stres, nervoza, nesanica i manje zdravstvene neprijatnosti (pritisak, bolovi u leđima, glavobolja). Pokušajte da se odmorite, opustite, umirite, nađite vremena za sebe.

Izvor fotografije: instagram.com/ricgm

Brankica Milošević

Editors choice