nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 5. mart – 11. mart

LJUBAV: Na redu su partnerski i porodični problemi, koji su se nakupili i više ne možete da ih ignorišete. Preuzmite inicijativu i rešavajte stvari, pre nego što eskaliraju. Imajte u vidu da ste i vi deo problema, ali takođe i deo rešenja, pa budite otvoreni za komunikaciju i prihvatite primedbe i savete koje vam daju bliske osobe. Slobodni Ovnovi koji žele da im se desi nešto romantično, imaće priliku da ostvare svoje snove. Može se dogoditi neočekivan susret, iz koga može proizaći više nego što se usuđujete da se nadate.

POSAO: Planetarni uticaj nije povoljan za započinjanje novih poslova i poduhvata u ovom periodu, kao ni za bilo kakve poslovne rizike. Primirite se i odrađujte rutinske i redovne zadatke, ne uplićući se u trvenja, koja možete primetiti među kolegama i saradnicima. Ne upuštajte se u nepotrebne troškove.

ZDRAVLJE: Možete se preopteretiti poslom, pa vam je opuštanje i promena sredine najbolja terapija – kratak izlet, šetnja u prirodi, vratiće vam energiju.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 5. mart – 11. mart

LJUBAV: Dobar period za povezivanje sa partnerom kroz neke zajedničke poduhvate i događaje. Ako se bavite zajedničkim poslom, potreba za saradnjom navešće vas da bolje razumete jedno drugo, ako ne, pronađite neke sadržaje u kojima oboje uživate i zabavljajte se kao što odavno niste radili. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju novu osobu putem nekih poslovnih kanala i veza – prepoznaćete potencijal za romantičnu vezu, ali zvezde vam savetuju da ne žurite i da pustite da se stvari odvijaju postepeno.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori biće uspešni ukoliko tačno znate šta želite da postignete, ukoliko niste sigurni, bolje odložite sve vrste pregovora za naredni period. Budite strpljivi, to će vam osnažiti samopouzdanje i dati vam sigurnost. Postavili ste svoje ciljeve i ništa vas ne može zaustaviti, ali budite oprezni i pažljivi, da vam ne promeknu neke bitne informacije.

ZDRAVLJE: Dosta toga se nataložilo u vama i zarobljava vam energiju – pokrenite se i preduzmite neko napronije vežbanje, dugačke šetnje, trčanje – to će odneti zamor i nervozu koju osećate.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 5. mart – 11. mart

LJUBAV: Možete povesti diskusiju sa partnerom o zajedničkim planovima i ciljevima, pošto imate šanse da ga pridobijete da se više uključi u ono što je vama važno. Vodite računa da ne izgubite strpljenje i da konstruktivna rasprava ne preraste u svađu. Slobodni Blizanci će biti prilično emotivni, ali nedostajaće vam osećaj jasnoće. Zvezde savetuju da dobro procenite svoja nova poznanstva i to kome dajete priliku da postane deo vašeg života. Flert i nova iskustva će vam prijati, ali ne gubite opreznost.

POSAO: Ako hoćete da postignete svoje ciljeve, ne gubite vreme na besmislene aktivnosti, već se fokusirajte i preuzmite svoje zadatke. Neka se vaše ideje polako razvijaju, dok vi pokušavate da kanališete napetost i ostanete strpljivi. Bićete zadovoljni postignućima na ličnom planu, a to će vam doneti i samopouzdanje u poslu.

ZDRAVLJE: Aktivirajte se i povedite računa o sebi, dobar je period da vratite formu i osnažite imunitet boravkom na svežem vazduhu i detoksikacijom organizma.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 5. mart – 11. mart

LJUBAV: Uznemirujuć period u ljubavnim odnosima, ali bez nekih velikih preokreta. Pokušajte da ne brinete i da se prepustite rukama sudbine, koja je na vašoj strani. Ako treba nešto da oprostite partneru ili sebi, učinite to sada, nadajte se najboljem i radujte se dobrim događajima oko vas. Slobodni Rakovi bi trebalo da pokažu realnost i skromnost u ovom periodu – možete biti deo nečijeg života, na drugačiji način od onog koji želite, a možete imati i priliku da otvoreno razgovarate o onome što želite.

POSAO: Ukoliko unosite neke promene u svoj profesionalni pristup, ili menjate posao, bićete u iskušenju da pravite revolucionarne poteze i rezove, ali zvezde vam strogo preporučuju da se obuzdate, da usvojite razuman pristup i da promene uvodite postepeno. Može vam stići zakasnela zarada, na koju ste gotovo i zaboravili.

ZDRAVLJE: Odmarajte se i vodite računa o sebi, uzimajte vitamine, pijte dosta tečnosti. Ovaj savet važi i ako se sasvim dobro osećate, kao i u slučaju da vam nije dobro.

Comments