lav 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Novi nedeljni horoskop predviđa razrešenje finansijske situacije koje ti donosi pravo olakšanje. Finansije su te do sada najviše brinule, ali više to neće biti slučaj. Napokon si zadovoljna i ovim planom. Kada je reč o ljubavi, trebalo bi da malo spustiš loptu. Očekuju te ljutnja i svađa sa partnerom, ali sve se može srediti ukoliko oboje sarađujete i shvatite šta vam je zaista važno.

devica 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Vrlo je moguće da će ti komunikacija na poslu ovih dana biti slaba strana, ali ne brini, neće se desiti ništa strašno. Period je prilično miran te ćeš lako “pregurati” i ovu nedelju. Kada je reč o ljubavi, spremna si na sve zarad voljene osobe! Srećom, ta voljena osoba će ovo umeti da ceni i čeka te zaista lepa nedelja puna slatkog uživanja!

vaga 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Mnogo toga na poslu ne zavisi od tebe, a to te jako nervira jer si maksimalno posvećena i želiš da na kraju sve bude onako kako si zamislila. Opusti se, diši duboko i prepusti se – uradi ono što je do tebe, a oko ostalog se ne opterećuj. Ljubav takođe donosi malo razočaranje, ali neće se desiti ništa loše. Uostalom, sve je stvar tvog pogleda na situaciju i tvoje reakcije na “problem”.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Na polju karijere se dešavaju samo lepe stvari. Očekuju te dobre vesti i razrešenje situacije koja te je do sada dugo mučila. Dakle, sve ti ide u prilog! Ljubav donosi novo poznanstvo koje se čak može pretoriti u ozbiljnu vezu. Zvezde su na tojoj strani te iskoristi ovaj pozitivni splet okolnosti.

Comments