strelac 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Nervozna si jer se ne osećaš sigurno na trenutnom poslu. Misliš da je tvoje radno mesto ugroženo i plašiš se ishoda. Vrlo je verovatno da brineš bez razloga, a ako baš ne možeš da se umiriš, otvoreno razgovaraj sa nadređenim. Srećom, na polju ljubavi ti cvetaju ruže i odlično se slažeš sa partnerom. Ovo romantično raspoloženje ti i te kako prija i prosto zračiš pozitivnom energijom.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Polje karijere donosi nove šanse od kojih će ti se neke sigurno svideti. Pre nego što pristaneš na bilo šta, dobro razmisli i “izvagaj” između svega ponuđenog. Ukoliko si usamljena, znaj da se tvoj ljubavni status lako može promeniti jer te očekuje uzbudljivo poznanstvo sa osobom u znaku Ribe. Raspoložena si za druženje i zabavu, zato se prepusti flertu bez griže savesti.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Iako se jako trudiš oko svoje zarade, finansijska situacija je prilično loša. Zaboravi na nepotrebne troškove i pokušaj da uštediš koliko-toliko. A možda bi mogla da razmisliš i o dodatnom poslu? Ljubav pak donosi dosadnu i prilično jednoličnu situaciju. Nećeš biti zadovoljna stanjem stvari, ali ovaj period će brzo proći, nemoj da očajavaš.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 6. jul   12. jul

Koncentriši se, sklona si pravljenju grešaka što te na kraju može skupo koštati. Naspavaj se i odmori, a zatim kreni hrabro u nove radne pobede. Na polju ljubavi te očekuju velike promene, ali neke od njih ti donose i veliko razočaranje. Možda bi napokon trebalo da preispitaš šta zaista osećaš i da razmisliš o tome da li te trenutna ljubav i dalje ispunjava kao ranije.

Izvor fotografije: unsplash.com

Comments