nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Uticaj Venere stvoriće harmoniju u vašoj vezi, a izgleda kao da ćete se ove nedelje znatno bolje razumeti nego inače. Ukoliko ste slobodni, ovo će biti savršeno vreme za upoznavanje novih ljudi, ali nemojte se odmah upuštati u vezu. Iako vam se možda sviđa neko iz vaše neposredne blizine, veća je verovatnoća da je pravi izbor za vas potpuni stranac. 

POSAO: Podrobno analizirajte trenutnu situaciju na poslu i razmislite koje promene možete da napravite u svojoj rutini kako bi bili produktivniji, a vaše ideje originalnije. Možda će vam to izgledati isuviše teško, ali izgleda kao da ste već duže vreme nezadovoljni svojom pozicijom i da vam je preko potrebna promena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte putovanja van grada i budite oprezni u saobraćaju tokom svakog dana.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Zvezde vam preporučuju da budete otvoreni za dijalog i razmenu mišljenja i uverenja sa vašim partnerom, jer je komunikacija jedini način da ojačate svoju vezu, koja je već na staklenim nogama. Razmsilite o tome i da li ste bili isuviše zahtevni ili zahtevali perfekcionizam od vašeg partnera, jer je to nešto po čemu su ljudi u znaku Device karakteristični.

POSAO: Nemojte biti isuviše napeti ako vaši klijentu odlažu sastanke, jer je to verovatno najbolje za obe strane. To odlaganje neće poremetiti budućnost vašeg poslovanja već će ga samo malo pomeriti.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite sebi da doživite burnout na poslu i prekinite da se zavaravate da je sve u redu ako se već duže vreme osećate iscrpljeno. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Dobro razmislite o svojim osećanjima i donesite odluku – da li vam je ta osoba zaista potrebna u životu ili ne? Shvatite koliko vam prisustvo te osobe donosi a koliko odnosi, i ne ostajte predugo u odnosima koji vas iscrpljuju. Slučajno poznanstvo može se pretvoriti u nešto mnogo više, zato izađite iz svoje zone komfora i više vremena provodite van kuće.

POSAO: Ukoliko vodite sopstveni biznis dobro motrite na vaše saradnike, tuđa mala greška vas može skupo koštati. Naićićete na neke prepreke u poslovnim pregovorima, ali će sve biti u najboljem redu ako ostanete mirni i staloženi.

ZDRAVLJE: Vodite računa o svojoj ishrani, nezdrave namirnice mogu imati veoma loš uticaj na vaš organizam. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Iako niste osoba koja voli da pokazuje svoja osećanja, ispunite želje svog partnera i posvetite mu više vremena. Sada je pravo vreme da se upustite u romantičnu avanturu sa vašim partnerom, a tome će dodatno doprineti i talas emocija koji će vas preplaviti tokom naredne nedelje. Slobodne Škorpije ovaj trenutak treba da iskoriste i konačno posvete pažnju osobi koja se već duže vreme trudi da ih zainteresuje za sebe.

POSAO: Vež duže vreme razmišljate da napustite posao i ovo je prava prilika da donesete takvu odluku. Ipak, nemojte doneti ishitrenu odluku i kasnije se naći u bezizlaznoj situaciji. 

ZDRAVLJE: Moguće je da će vas bliska osoba pritiskati da donesete odluke koje nisu u skladu sa vašim stavom, što će u vama izazvati veliku nervozu.

Comments