nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Poznati ste kao osoba koja ima visoke standarde kada je ljubav u pitanju, ali probajte da započnete romantični odnos i sa tom osobom koja je uvek uz vas, čak iak ne ispunjava baš sve vaše kriterijume. Nemojte mešati ljubav i posao, jer će vam se veze sa kolegama vrlo verovatno obiti o glavu u budućnsti. Suzdržite se od flertovanja sa nepoznatim osobama kako se ne biste našli u neprijatnoj situaciji.

POSAO: Uradite ono što znate najbolje – krećite se korak po korak ka vrhu. Svaka odluka koju donesete sada uticaće na vaš uspeh u budućnosti, zato budite potpuno fokusirani kada je posao u pitanju, i ne dozvolite sebi ni najmanji propust.

ZDRAVLJE: Uspostavite zdrav balans između poslovnog i društvenog života i ne dozvolite snu da ispašta zbog toga. Ne konzumirajte previše alkohola.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Merkur je na vašoj strani ove nedelje i on će vas podstaći na razgovor o ozbiljnim temama sa vašim partnerom. Ukoliko živite zajedno i planirate da stupite u brak, ovo je razgovor koji će u potpunosti iskristalisati vašu vezu. Za slobodne Jarčeve ovo je pravi trenutak za otpočinjanje novog romantičnog odnosa, koji se ne mora nužno završiti ozbiljnom vezom.

POSAO: Sve vreme ćete se osećati kao da se neko igra sa vama i pokušava da vam smesti, ali nećete imati dokaze za to. Ostanite pri svom stavu i ne dozvolite drugima da vas poljuljaju u odlukama za koje ste sigurni da su ispravne.

ZDRAVLJE: Nemojte se previše fizički umarati, naročito ako patite od problema sa srcem.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Zvezde vam ove nedelje donose pravi rolerkoster emocija, od razočaranja i dramatičnih događaja do oduševljenja i strasti. Ovo je pravi trenutak da okončate sve toksične veze u svom životu i odvojite vreme za same sebe. Ukoliko ste već duže vreme u vezi, potrudite se da sortirate svoje prioritete i shvatite da li je to osoba sa kojom želite da provedete ostatak života.

POSAO: Postoji mogućnost da ćete dobiti poslovnu ponudu koju ste dugo priželjkivali, i to verovatno od konkurenata. To može izazvati niz negativnih komentara kod vaših kolega, ali ukoliko osećate da je to pravi potez, samo napred.

ZDRAVLJE: Ukoliko duže vreme razmišljate da počnete da trenirate, sada je pravi trenutak. Vodite računa o ishrani kako ne bi imali problema sa varenjem.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 6. novembar   12. novembar

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, gotovo je sigurno da ćete ovih dana naići na osobu iz vaših snova. Ipak, nemojte da se zaljubite u baš prvu osobu koja naiđe, već ih prethodno dobro upoznajte pa donesite svoju odluku jer nije zlato sve što sija. Za sve koji su zauzeti ovo može biti veoma nepogodan period jer je velika verovatnoća da će upoznati  drugu osobu zbog koje će osetiti leptiriće u stomaku.

POSAO: Imate problema sa nekim od kolega i nemojte više odlagati rešavanje tog sukoba kako ne bi naštetilo harmoniji vašeg radnog mesta,ali i kako ne bi bilo pogubno po vaše poslovne projekte. 

ZDRAVLJE: Jedite voće i unosite vitamine kako se ne biste prehladili. 

Naslovna fotografija: instagram.com/nimabenati

Aleksandra Aničić

Comments