lav 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Oni koji su u vezi bi trebali pored posla da se posvete malo više partneru i svojoj porodici, jer to evidentno zapostavljaš. I oni žele tvoju pažnju, a i uživaćete u zajedničko provedenom vremenu što će napuniti baterije i tebi, kao i njima. Takođe izbegavaj potencijalne svađe sa partnerom, i nauči da makar malo kontrolišeš svoju “usijanu”  glavu. Slobodni Lavovi treba da se odluče napokon sa kime žele da idu na dejt zaista, jer ovo zavlačenje putem poruka može da dovede do ozbiljnih agresivnih napada na vaše trenutno relativno krhko psihičko stanje.

POSAO: Sada je pravi trenutak da date sve od sebe na poslu kako bi se dokazali svom nadređenom. Sve oči su uprete u vas da niste ni svesni toga, tako da budite pažljivi i bez ikakve greške odradi svoj posao. Ako ovo hendluješ uspešno, ovo bi mogla da bude jako dobra osnova za sve ono što sledi za tebe u narednih nekoliko meseci po pitanju poslovnog plana.

ZDRAVLJE: Očekuj sitnije probleme sa kičmom, verovatno od sedenja u kancelariji. Manje konzumiraj mlečne proizvode, ove nedelje ti neće nikako prijati, već se okreni svežem voću i povrću u što većim količinama.

devica 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Za one koje su u vezi, mogu da se zahvale uticaju svog seksualnog vladara Marsa, koji ulazi u trigon sa Saturnom i donosi im jako povoljan period. Opusti se potpuno, jer je tvoja veza trenutno u idealnom stanju, a partner i ti ćete osećati jedno drugo na potpuno novim levelima i uživati jedno u drugom, naročito seksualno. Slobodne Device mogu da se prijatno iznenade novim poznanstvom koje će ih spontano dovesti do onoga o čemu maštaju, ali se toga istovremeno i boje. Nema potrebe za strah, ljubavni period vam je jako povoljan.

POSAO: Device mogu da se obraduju ove nedelje neočekivanim prihodom ili nekim bonusom na poslu. Oni koji su u potrazi za onim što žele da rade će se brzo pozitivno obradovati. I dalje postoji aspekt stresa na poslu, u vidu previše rada, ali nemoj da brineš, sve će se već do kraja nedelje promeniti na bolje. Oni koji su imali finansijskih problema, mogu očekivati da će se rešiti svih nepotrebnih dugovanja.

ZDRAVLJE: Trebalo bi da pripaziš na ono šta jedeš, mogući stomačni problemi.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Trenutno je savršeni period da se više posvetiš partneru, naročito ako su u pitanju velike odluke poput zajedničkog života. Ova nedelja je rezervisana da pripremate teren za razgovore o budućnosti kako bi nastavili da zajedno gradite ono što oboje želite. Slobodne Vage bi trebalo još malo da se strpe i da iskuliraju potpuno osobu koja im trenutno okupira pažnju, kako bi dobile ono što zaista žele. Ne zaboravi, Venera je na tvojoj strani ovog meseca, nemoj da propustiš priliku tako što ćeš ishitreno odreagovati pre vremena.

POSAO: Sunce u Devici ti daje odličan trenutak da se sabereš i odlučiš da li zaista želiš da i dalje poslovno budeš tu gde jesi. Bolja organizacija finansija ti je hitno potrebna, a uskoro ćeš biti primorana da uradiš ono što ti najteže pada – da slušaš samu sebe. Tvoja intucija će doći do izražaja u narednih sedam dana i trebalo da bi je poslušaš, ako želiš da napreduješ. Nije sve tako crno kako deluje u trenutku.

ZDRAVLJE: Zdravstveno se osećaš odlično, mada je pravi trenutak da se napokon fizički aktiviraš i počneš da makar rekreativno trčiš.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Za one koji su vezi – spremite se za turbulentan period. Preispitivanje samog sebe će početi da utiče na tvoju vezu, a ideja da osetiš da nešto ne valja te sigurno i ne vara. Obrati pažnju na sitnice kod partnera koje uvek dobro zapažaš, kako bi bila sigurna da je sve uredu. Tvoja intucija te ovog puta sigurno ne vara. Slobodne Škorpije imaju savršenu priliku da se povuku u četiri zida svoje sobe i odluče šta zaista žele sa svojim ljubavnim životom i da procene same (najrealnije moguće) da li su spremne da se upuste u vezu.

POSAO: Ako misliš da si se do sada trudila – sada je trenutak da kreneš još jače. Prezentuj svoje ideje na sastancima bez ustručavanja, svoju kreativnu stranu iskoristi maksimalno i sve što ti poslovno padne na pamet – kaži. Ovo je odličan period za tebe da napreduješ na poslu i da ljudi za koje radiš počnu ozbiljno da te cene. Sa svim ovim pozitivnim aspektima, možeš da uputiš blag osmeh unapređenju koje će te uskoro obradovati.

ZDRAVLJE: Iako imaš novi talas energije koji je odličan, ne bi trebalo da srljaš sa određenim sportskim aktivnostima kako ne bi izazvala nepotrebne povrede u vidu istezanja mišića, uganute noge itd.

Comments