strelac 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Za one koji su u vezi – uživajte. Ovo je pored svega što vas je snašlo na poslovnom planu jedna dobra stvar koja će moći da vas opusti i motiviše kako bi što bolje radili sve ostalo. Oslonite se na partnera, tu je da vas pridrži i pomogne vam da budete najbolji na ostalim aspektima svog života. Slobodni Strelčevi treba da obrate malo više pažnju oko sebe, neko od koga to najmanje očekuju je baš bacio oko na njih. Iako na prvi pogled ne deluje kao nešto što bi moglo da te zainteresuje, ovo bi moglo biti mnogo zanimljivo za čak i nešto više od avanture za kraj leta.

POSAO: Okej, raspored ti je prebukiran i ne znaš gde ćeš pre. U ovakvim situacijama je jako bitno da se dobro organizuješ, kako bi sve postigla. Previše obaveza odjednom je regularno za svaki septembar, tako da nije ništa što ti već nije poznato. Potrudi se da postigneš sve, jer i sama znaš da možeš, a svaki minut slobode koji uhvatiš iskoristi za opuštanje i recimo meditaciju. Plodovi tvog rada će uskoro biti zreli i spremni da uživaš u njima.

ZDRAVLJE: Stres zbog posla bi mogao da utiče na vaš miran san, bilo bi dobro da barem meditirate.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: S obzirom da oni koji su u vezi imaju odličan odnos a partnerom, posvetite se zajedno nečemu oko čega ste oboje strastveni. Mogli bi da otkrijete nove stvari jedno o drugom, što će vas dodatno baciti u ljubavni vir u kom ćete oboje uživati. Slobodni Jarčevi bi možda trebalo malo da iskuliraju od talasa dejtova i da se smire, trenutno nije vreme da praviš emotivne ispade, iako ti svi nagoni govore da je savršen period za to.

POSAO: Početak septembra su mnogi Jarčevi shvatili veoma ozbiljno. Stoga poslovna reorganizacija je jako bitna trenutno, kako bi mogla napredovati na poslu. Pravi trenutak je da sve alarme u tvojoj glavi koji odzvanjaju napokon poslušaš i sve stvari što te iritiraju već neko vreme na poslovnom aspektu eliminišeš kako bi tvoja karijera mogla da nastavi uzlazni put, gde i treba da ide. Trebaće dosta rada, ali za jednog tvrdoglavog Jarca, strpljenje je trenutno ključno.

ZDRAVLJE: Porodični odnosi bi mogli biti malo zatenguti, što će uticati na to da budeš pod stresom. Reorganizuj i ne budi tvrdoglava, mirne glave je na tebi da središ svaki potencijalni porodični problem.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Tvoj ljubavni život je trenutno usko vezan za tvoju karijeru, tako da je možda pravo vreme da razmisliš da li i dalje želiš da praviš potencijalni problem na poslu zbog toga što ne možeš da se odlučiš šta tačno želiš. Oni koji su u vezi bi trebali da uživaju u harmoniji svoje veze, nema nekog problema na vidiku ove nedelje.

POSAO: Sunce se sprema da uđe u tvoju devetu kuću, što bi moglo da predstavlja potencijalnu pripremu za poslovni put radi ostvarivanja novog poslovnog partnerstva. Nastavite da radite što radite, samo obratite pažnju na finansije koje bi neplanski mogle da odu u vidu troška koji će napraviti neko u krugu porodice.

ZDRAVLJE: Ova nedelja je verovatno i poslednja prilika da uhvatiš par trenutaka odmora pre no što krene ubrzan raspored. Nemoj propustiti ovu jednistvenu priliku da uživaš u čarima svog kreveta, pa makar i sama.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 6. septembar   12. septembar

LJUBAV: Ovaj septembar je za sve ribe jako težak, jer su čula za sve vodene znakove izražena znatnije, ali za ribe baš posebno jače, naročito zbog količine retrogradnih planeta. Osetiš apsolutno svaku energiju i to prosto utiče na tebe. Za one koji su u vezi, mogu da upadnu u nepotrebne konflikte sa partnerom kada se on ponudi da im pruži pomoć, što je potpuno bespotrebno. Spusti loptu i prihvati pomoć partnera, tu je za tebe, verovala ili ne. Slobodne ribe imaju savršenu priliku da se posvete same sebi u vidu procesuiranja emocija, što može biti bolno, ali je svakako potrebno za dalji emotivni rast.

POSAO: Treba ostati uzdržan u određenim teškim situacija, prihvatiti kritiku i uvažiti je što pre. Generalno je ceo ovaj mesec za sve ribe nastrojen tako da ih tera van njihove zone komforta, naročito na poslu kako bi evoluirale. Krajem sledeće nedelje će stvari postajati lakše, ali se spremite za još jedan velik udarac pre nego što stvari dođu na svoje. Budi prilagodljiva stresnoj situaciji kako bi mogla da je rešiš, iako to nije nešto čime bi se trenutno bavila. Vaša poslovna evolucija je u toku, a nakon toga ćeš savršeno znati šta ti je dalje činiti.

ZDRAVLJE: Stres će ozbiljno uticati na vaš san, tako da iskoristite svaku moguću priliku da se odmorite. Trebaće vam. Ne bi bilo loše ni da pripaziš šta jedeš. Teška hrana koja bi trenutno potencijalno zatrpala tvoje emocije ti neće mnogo pomoći.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/glitterguide

Little J.

Comments