Saznajte nedeljni horoskop: 7. april – 13. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ako ste se pitali zašto vam se čini da se neko ponaša pomalo čudno u vašem prisustvu, mogli biste biti iznenađeni otkrićem da gaji romantična osećanja prema vama, što je sada postalo nemoguće sakriti. Razmislite da li uzvraćate osećanja i da li vredi ulaziti u odnos. Ovnovi u vezi, vaš odnos s partnerom možda izaziva zavist drugih, pa analizirajte ko vam je pravi prijatelj, dok vas astralni uticaji podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja svojih problema. Vreme se razvedrava i predstoji idealan period kad s voljenim možete otići na izlet na kom ćete nesumnjivo učvrstiti odnos.

POSAO: Ako se bavite trgovinom, očekuje vas uspešan i profitabilan period. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje na radnom mestu više nego ikad pre. Vaš um je sada mnogo više usredsređen i fokusiran, pomažući vam da energiju usmerite u jednu stvar umesto u više odjednom – i ovo je vaša tajna uspeha. Planetarna konfiguracija donosi mnogo dobrih ideja.

ZDRAVLJE: Emotivnost i nervoza kod vas se često udružuju, ali u ovom periodu imate dovoljno energije da iznesete sav stres i pritisak koji osećate. Osnažite imunitet.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Planetarni sastav može izazvati nekakav vid sukoba između vas i vašeg partnera, pa ako već čitate ovo – potrudite se da situacija ne eskalira, već je rešite na miran način. Odložite donošenje važnih odluka jer ste zbunjeni, nestrpljivi i možda nisu ispravne. Sa druge strane, sukobi u porodici nisu predviđeni, domaća atmosfera će biti opuštena i prijatna. Slobodni Bikovi, vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću i dovešće do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delujete ako nastavite da ih negujete. Ovaj ciklus će vam dati priliku da duboko analizirate ponašanje ljudi oko čega će vam doneti veliku korist. Ne dozvolite da vas sebičluk preplavi.

POSAO: Odložite poslovne sastanke jer trenutno niste dovoljno fokusirani, pa možete pogrešiti. Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Možda ćete biti neprijatno iznenađeni vestima da neko pokušava da vas udalji iz kancelarije, posebno ako se bavite politikom ili drugim državnim poslom. Budite odgovorni za svoje postupke.

ZDRAVLJE: Trenutni problemi su hronične prirode, a ako su se pojačali kao posledica stresa, najbitnije je da to uvidite i prihvatite bez drame. Povedite računa o hrani i smanjite obroke.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Slobodni Blizanci, mogu se desiti uzbudljivi događaji vezani za učešće na javnim događajima i lepo poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažete. Emocionalno se osećate u harmoniji sa sobom, otvoreni ste za nove kontakte i vrlo je izvesno da ćete sresti one koji već neko vreme žele da se upoznaju sa vama. Blizanci u vezi, možda bi bila dobra ideja da sa partnerom počnete da planirate putovanje koje će vam doneti jedinstveno iskustvo – nešto neuobičajeno što ćete pamtiti zauvek. Ako malo promenite svoj ugao posmatranja, možda ćete uvideti da vam se ukazuje sasvim drugačija slika – za razne stvari.

POSAO: U ovom periodu je imperativ da se prepustite poslu i poslovnim sastancima. Moguće je da, u toku ovog perioda, nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za predstojeće zadatke. Planovi napravljeni tokom ovog ciklusa biće izuzetno korisni; bićete prvenstveno zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom.

ZDRAVLJE: Očuvaćete nivo energije i balans, ako uspete da budete dovoljno aktivni, da bi kasnije mogli zasluženo da se opustite. Optimističan stav je od najveće važnosti za vaše zdravlje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Ako ste u rebusu u pogledu emocija, i ako vas pojedini partnerovi postupci nerviraju, nemojte se mučiti, već sedite i o svemu razgovarajte. Ako komunicirate iskreno i dobronamerno, cela situacija će na kraju biti razrešena i ispasti dobro. Slobodni Rakovi, razmislite o uspostavljanju novih odnosa. Bez oklevanja načinite promene koje ste razmatrali proteklih dana. Ako je moguće, idite na putovanje o kome ste sanjali i pokušajte da pomešate ono što je korisno sa prijatnim. Prihvatajte pozive prijatelja, čak i ako vam predlog isprva nije interesantan.

POSAO: Ne dogovarajte sastanke i poslovne razgovore, jer su razočaranja za očekivati. Ne dozvolite da emocije i ishitreni potezi pokvare vaša dosadašnja dostignuća. Poteškoće su privremene i odnose se na vaš materijalni status. Ako niste zadovoljni trenutnim radnim mestom, promenite ga time što ćete osvežiti kontakte sa onima koji vam mogu predložiti rešenje.

ZDRAVLJE: Nervoza vas može navesti da preterano jedete i da se loše osećate zbog toga. Izađite iz začaranog kruga i uvedite fizičke aktivnosti u dnevni raspored.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Naučićete mnogo u odnosu kad budete strpljivi i smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje i partneru, i sebi. U ovom periodu ste u jednom od svojih najdruštvenijih i harmoničnih raspoloženja, pa ga iskoristite da se otisnete na zajedničke nesvakidašnje akcije (mi uvek predlažemo putovanja bilo kakve vrste, jer su radost života). Slobodni Lavovi su puni romantičnog entuzijazma – i vole da se tako osećaju, jer dobro znaju kako da tu energiju konstruktivno upotrebe i kad ne mogu da je usmere na emotivne odnose.

POSAO: Završite ono što ste započeli da biste izbegli kritiku nadređenih. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti u njenom sprovođenju. Za one koji se bave umetnošću, zvezde daju šansu da stvore nešto zaista lepo, što im može doneti veliku radost.

ZDRAVLJE: Hronične smetnje bi mogle da vas zabrinu, pa zato dodatno povedite računa o sebi, a naročito o ravnoteži između psihičkog i fizičkog zdravlja.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Slobodne Device, divna nova poznanstva su iza ugla, gde će biti toliko romantike da će običan skepticizam nestati. Polako ali sigurno – strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku, a energija sa planeta donosi veoma opušten osećaj. Device u vezi, možda ćete ući u zajednicu koja će potpuno promeniti vaše ideje o svetu i životu. Energija koja emituje sa planeta može vas zaslepiti očekivanjima koja prevazilaze ono što biste inače smatrali razumnim. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti sa partnerom, ali nemojte prihvatati ono što vam ne odgovara.

POSAO: Vaše promenljive emocije vas mogu sprečiti da ispravno percipirate važne razgovore koje uključuju ceo kolektiv. Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka na putu. Nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede promene. Nemojte ulagati svoje vreme ako niste dobro razmotrili svoje ciljeve. Najbolje je prvo se baviti problemima koji zahtevaju hitno rešenje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, disciplinovano ponašanje i odgovornost prema sebi i drugima, vaše su jače strane i to vam uvek dobro ide.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 7. april – 13. april, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments