nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Planetarno poravnanje donosi veoma veselu energiju, tako da ako imate nešto što treba da kažete, onda bi ovo bio dobar trenutak da to uradite, jer ćete moći da komunicirate na takav način da ćete preneti poruku bez potrebe da pribegavate prikrivenim metodama; a partner će ceniti iskrenost. Slobodne Vage, vaša želja da se suočite sa onima koji su vas razočarali će vam doneti samo štetu. Nemojte im davati na značaju, već podignute glave hodajte dalje. Onaj ko prepoznaje vaše kvalitete će se i zadržati. Period je ispunjen planovima i novim nadama.

POSAO: Možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda obaveze kojima se bavite zapravo idu, i koji su vaši motivi da budete uključeni. Nebesko poravnanje oživljava stvari i kad jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati. Ujedno postoje i određene promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa zadacima, uprkos vašem samopouzdanju. Međutim, nasuprot tenziji, rezultat izvršavanja hitnih zadataka je neočekivano visoka finansijska nagrada.

ZDRAVLJE: Ne potiskujte ništa, suočite se sa svim osećanjima i kanališite ih na kreativan način – to će održati visok nivo vaše energije i pozitivno uticati na vaše ukupno zdravlje.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Ljubav i romansa su više povezani sa osećajem sigurnosti, a takođe i sa idejama šta svako od vas može učiniti jedno za drugo, a nebesko poravnanje naglašava ovaj aspekt veze i čini vas svesnim koliko ste dali i šta ste dobili zauzvrat – i da li vam je to dovoljno. Imajte razumevanja za intenzivne promene raspoloženja partnera, jer se to dešava i vama. Slobodne Škorpije, možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali možete preduzeti brzu akciju da napravite promenu i to možete učiniti na takav način da ono što se dešava zaista poboljša vaš život. Bilo koja vrsta putovanja na kratke ili duge udaljenosti biće vam veoma prijatna. Procenite situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da donesete odluku pre nego što budete spremni.

POSAO: Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Moguće su nove poslovne ponude koje bi vam mogle pomoći da uspešno završite svoj posao. Uprkos emocijama koje teško možete zadržati za sebe, možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh. Postoji mogućnost da će se pojaviti neko ko ima moć da vam pomogne da ostvarite svoje planove.

ZDRAVLJE: Umete da vodite računa o sebi – najveća pretnja vašem zdravlju u ovom trenutku je manjak kretanja i višak hrane.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Slobodni Strelci, nemojte gubiti energiju i vreme na nekoga ko vam ne uzvraća simpatije, već se posvetite sebi i onima koji zaslužuju vašu pažnju. U startu se prema drugima postavite racionalno, nemojte momentalno stvarati romantične iluzije kako se kasnije ne biste razočarali. Strelci u vezi, potrebno vam je strpljenje za partnerove potrebe i razmišljanja, jer svi smo indivualna bića i ne delamo na isti način. Nemojte se oslanjati na svoja očekivanja, već situaciju objektivno posmatrajte. Vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih principa i ne uspete u onome što je planirano.

POSAO: Nemojte dozvoliti da se dešavaju problemi na radnom mestu zbog nedostatka vaše saradnje sa kolegama. Budite bolji čovek i dobronamerno im priđite prvi kako biste izgladili odnos. Pred vama su poslovni izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup i u rešavanju ličnih problema. Planete obećavaju realizaciju starog plana.

ZDRAVLJE: Osećate se čudno i nestabilno, kao da živite u nadrealnom scenariju. Većina ljudi se tako oseća, ne uživljavajte se mnogo, nastojte da se držite rutine urednog života i čuvanja zdravlja.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Skloni ste da ljubavi pristupate veoma ozbiljno, ali planete nalažu da ćete uskoro osetiti neodoljivu želju za slobodom, koja vam predskazuje i ljubavne avanture. Skloni ste da svoje emocije držite pod kontrolom, ali je moguće da ćete u ovom periodu poželeti da se ponašate “kao pušteni s lanca”. Slobodni Jarčevi, počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila.

POSAO: Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlači pozitivne vibracije. Ipak, u ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja odluka za dugoročne promene – ako ih niste dobro razmotrili.

ZDRAVLJE: Jačajte imuni sistem, čuvajte živce, ne prepuštajte se strahu i panici. Odličan momenat da počnete da praktikujete smirujuću duhovnu tehniku, kao što je meditacija, ili tehnike disanja i opuštanja.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Merkur je uz vas – pomaže u razgovoru o ozbiljnim temama i ako nema međusobnog razumevanja o određenim pitanjima, sada je vreme da o njima razgovarate kako biste postigli konsenzus. Krivi ste za svoje propuste, koji su kazna za nespremnost da čujete tuđe mišljenje. Znajući ovo, potrudite se da svakoj temi pristupate staloženo i bez impulsivnosti. Slobodne Vodolije, teško vam je da kontrolišete svoje emocije. Ispunjeni ste nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva i dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno. Razmislite o pojedinim promenama. Ako ste nedavno upoznali novu osobu i niste sigurni šta da o njoj mislite, verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani.

POSAO: Predstoji vam poslovno putovanje koje će izazvati veoma postojan period u kom nećete mnogo razmišljati o finansijama. Analizirajte svoja dostignuća ne samo za trenutak, već i za ceo period i otklonite sopstvene greške da biste izbegli probleme. Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima. Promene sad idu u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali to ne znači da ste neranjivi, čuvajte se i nemojte biti neodgovorni samo zato što vam je dosadno.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 7. april   13. april

LJUBAV: Vaša očekivanja od ljubavi su velika, nestrpljivi ste i sve želite odmah, što može izazvati tenziju kod partnera. Morate da odložite raspravu o novim važnim odlukama i pokretanju promena. Sa druge strane, ako se primirite i pustite stvari da se razvijaju svojim tokom – zvezde poručuju da to može doneti povoljan period u vašoj vezi, pun nežnosti i razumevanja. Slobodne Ribe nastavljaju da komuniciraju i šarmiraju, putem društvenih mreža i drugih aktuelnih oblika komunikacije. Dovoljni ste sami sebi, u suštini, i trenutno vam to veoma odgovara.

POSAO: Moguć spor sa kolegama ili poslovnim partnerima oko propusta koji može dovesti do kolektivnih gubitaka, pa pripazite. Vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih principa i ne uspete u onome što je planirano. Priznanje i prosperitet su zagarantovani ako pažljivo pogledate šta se dešava oko vas.

ZDRAVLJE: Kanališite višak energije vežbanjem, preuređenjem životnog prostora i kad se lepo umorite, onda ćete moći da se potpuno opustite.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 7. april – 13. april, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments