nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

LJUBAV: Uskoro više nećete moći da krijete svoja osećanja – ako pokušavate da kontrolišete ono što izražavate u odnosu na partnera, u ovom periodu će vam to biti nemoguće. Bolje pripremite neke rečenice koje želite da izgovorite, nego da dođete u situaciju da iz vas nekontrolisano kuljaju reči bliske sirovim osećanjima, koja vas preplavaljuju. Slobodni Ovnovi će biti skloni sukobljavanju – a možete sresti nekog ko će vam uzvratiti na pravi način, ko će vas “poklopiti” i “ohladiti” i izazvati vaš um da prevlada naboj. I to će vas užasno nervirati i baš će vam se dopasti. 

POSAO: Ne dozvolite da se na poslovnom planu pojave problemi koje prouzrokuje nedostatak saradnje sa kolegama. Ako ste nervozni i skloni da se posvađate (a jeste), radije ćutite, prepustite drugima rešavanje problema, podsetite sebe da se to sve ne tiče samo vas. Dajte sebi šansu da se smirite, a drugima da preuzmu odgovornost. Uspeh očekuje Ovnove koji se bave nekretninama i trgovinom. 

ZDRAVLJE: Prijala bi vam promena sredine, putovanje, izlet – imate potrebu da se oslobodite te nervozne energije, pa zato pojačajte fizičku aktivnost, ako već ne možete da se izmestite i odmorite.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

LJUBAV: Bikovima u stabilnim partnerskim odnosima (a i u nestabilnim) biće potrebno vreme za privatnost i samoću. Od vas zavisi da li će to partnera pogoditi i uplašiti, ili će vas razumeti. Komunikacija je ključna, čak i kad samo želite malo samoće u sopstvenoj glavi. Slobodni Bikovi će se lepo provoditi – imaćete puno prilika za flert i zabavu, bićete veoma otvoreni i harizmatični i privući ćete osobe sa kojima imate šta da pričate i koje su zanimljive kao i vi. Samo treba da odaberete – a sa tim nemojte žuriti. 

POSAO: U dobroj ste poziciji da napravite realne i stabilne planove za naredni period. Ne gledajte daleko u budućnost, ali iskoristite priliku i postavite solidne temelje, isplatiće vam se na duge staze. Budite odmereni u poslovnoj komunikaciji i pažljivi kada formirate nove poslovne veze i poznanstva. 

ZDRAVLJE: Potreban vam je aktivan odmor – dnevne šetnje, barem, ako niste u situaciji da organizujete izlet povezan sa sportom i kretanjem na vazduhu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

LJUBAV: Dominantni ste u odnosu u ovom periodu i lako vam ide da partnera ubedite da podrži vaše zamisli i ideje – a podška vam je potrebna. To nije vaša sposobnost manipulacije, nego snaga vašeg ubeđenja, sigurni ste u sebe i spremni da preuzmete inicijativu i odgovornost. A partneru će prijati da malo razmišljate umesto njega, čak i ako je izuzetno sklon kontroli. Slobodni Blizanci imaju pred sobom lep period uživanja – vaš šarm je blistav, simpatični ste svima i centar ste svakog društva. Ali, u ovom trenutku, vas zanima nešto dublje i ozbiljnije, osećate da ste spremni za pravi odnos i da vam flertovanje i fascinacija nisu dovoljni. 

POSAO: Promene na poslovnom planu će vam ići u korist. Ostanite pažljivi i analizirajte svoje postupke i ne ulazite u nepotrebne rasprave. Razradite planove koje već imate, ali ostanite otvoreni za ponude koje se mogu pojaviti. Ako razvijate sopstveni posao, možete neočekivano postići uspeh, za vrlo kratko vreme. Razmislite o ulaganju dela novca u buduću stabilnost.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, mada su mogući povremeni padovi energije i raspoloženja. Trenutke umora i iscrpljenosti nadoknadite opuštanjem u krugu prijatelja.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

LJUBAV: Osećate pritisak u partnerskim i porodičnim odnosima, svi nešto očekuju od vas i ne dozvoljavaju vam da im objasnite da su im očekivanja nerealna. Ne pokušavajte ništa da objašnjavate, ne tražite razumevanje, samo se držite svojih uvida i potreba, na kraju će vas svi uvažiti. Slobodni Rakovi treba da ostanu na distanci u odnosu na nekoga ko im se jako dopada. Takođe, ostanite otvoreni za nova poznanstva, jer ćete uskoro dobiti priliv samopouzdanja i energije koja će privući osobe sa kojima ćete imati prijatnu i opuštenu interakciju. 

POSAO: Vaš uticaj u poslovnom okruženju je podsticajan i dobro utiče na radnu atmosferu. Uživajte u opuštenom poslovnom periodu i bavite se završavanjem obaveza koje su čekale da dođu na red. Ukoliko je pred vama neka bitna poslovna odluka, nemojte je donositi, dok ne prikupite dovoljno informacija iz relevantnih izvora.

ZDRAVLJE: Dovoljno ste smireni i stabilni, da vam to donosi mir, koji vam je najpotrebniji u ovom periodu. Moguće povremene glavobolje povezane sa hormonskim statusom. 

Comments