nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 9. jul   15. jul

LJUBAV: Uskoro više nećete moći da skrivate svoja osećanja – naboj će biti takav, da ćete morati da ga izrazite. Konstruktivan način je da razgovarate sa drugom osobom o tome šta se dešava u vama i kako se osećate. Ukoliko je situacija takva da više nemate tu bliskost (rastali ste se), razgovarajte sa bliskim prijateljima, zapišite svoja osećanja. Ako osećate naboj prema nekome sa kim još niste postali bliski, pronađite neki razlog da povedete razgovor i budite taktični, kako biste saznali da li vam je druga osoba naklonjena. 

POSAO: Spremni ste za nove radne pobede i puni ste entuzijazma, ali budite oprezni i nemojte praviti velike poteze (nestrpljenje će vas terati na to). Imate velika očekivanja, koja u par stavki nisu realna – s jedne strane, ta energija vas pokreće, a sa druge, može vas navesti da „pucate preko cilja“. Zato se dogovorite sa sobom – razmotrite svoje planove za budućnost, korigujte svoja očekivanja, posavetujte se sa osobama u koje imate poverenja i koje vam mogu dati profesionalne smernice. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se oslobodite nervoze i napunite dobrom energijom – idealno je da organizujete aktivan odmor, povezan sa prirodom i sportom.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 9. jul   15. jul

LJUBAV: Bikovi u zajednici imaće priliku da poboljšaju svoj ljubavni život, a stabilizacija odnosa povezana je sa stabilizacijom finansijskog stanja. Vaši zajednički problemi su praktične prirode, pa će vam u ovom periodu laknuti i moći ćete malo više da uživate zajedno. Sami Bikovi će se osećati bolje, stabilnije i uravnoteženije nego u prethodnom periodu. Možete se naći u situaciji u kojoj ćete pogrešno proceniti dešavanja i biti razočarani, samo zbog svoje tvrdoglavosti – vidite ono što želite da vidite i zanemarujete ono što vam se ne sviđa. 

POSAO: Posao vezan za trgovinu biće uspešan u ovom periodu. Ako želite da uvedete neke promene, oslonite se samo na sebe i svoj osećaj – prihvatanje loših saveta (ma koliko dobronamerni bili), može vam stvoriti neprilike. Rasejanost vas takođe može navesti da pravite greške i propuste, pa se u ovom periodu rasteretite koliko možete i fokusirajte se na ono što radite. Može vam se ponuditi poslovno partnerstvo, ili saradnja – razmotrite ponudu i sačekajte sa donošenjem odluke. 

ZDRAVLJE: Putovanje će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje. Dobro se osećate i zdravi ste.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 9. jul   15. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima dobar period za otvorene razgovore o neprijatnim temama, za pretresanje prošlih nerešenih rasprava i povređivanja. Ako su odnosi bili zategnuti u prethodnom periodu, sada je vreme da postignete stabilnost i približite se jedno drugom. Usamljeni Blizanici će tražiti nova poznanstva, a privlačiće vas intelektualno kompatibilne i inspirativne osobe. Izbegnite upuštanje u površne avanture. 

POSAO: Razmotrite svoje opcije i osmislite taktiku, budite precizni u svojim zahtevima i pristupajte poslu posvećeno i temeljno, pa ćete imati puno uspeha. Vaši planovi se mogu usporiti i odložiti zbog neočekivanih sporednih faktora, što opet može rezultirati povećanjem obima posla i dodatnim obavezama. Ne gubite glavu, nego napravite raspored prioriteta i obavljajte jedno po jedno. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve što je pred vama. Posvetite se više svom unutrašnjem životu i samoposmatranju.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 9. jul   15. jul

LJUBAV: U vašem životu se može pojaviti bivša ljubav i razgoreti se novom snagom,  a to je nešto što nikako niste očekivali. Pokušajte da upravljate svojim osećanjima, jer ako vas preplave, izgubićete jasnoću i postupati impulsivno – i pogrešno. U partnerskim odnosima budite tolerantni i spremni na ustupke, ukoliko želite da sačuvate odnos – postavljanje uslova i insistiranje na sopstvenim potrebama u ovom periodu treba široko da zaobiđete.

POSAO: Planetarni aspekti postavljaju pred vas zadatke promišljanja i rezonovanja. Morate doneti neke odluke i napraviti neke planove i to mirne i hladne glave. Budite spremni da se nosite sa nepoznatim i iznenadnim situacijama. Vaše nove ideje mogu biti realizovane ako imate podršku saradnika. Finansijske gubitke ćete izbeći tako što ćete ostati fleksibilni i spremni na kompromise – ali ne i na ustupke, ili nekritičko prihvatanje predloga. 

ZDRAVLJE: Više vam prija mirovanje nego kretanje – osluškujte svoj organizam i oslonite se na osećaj, vi najbolje znate šta vam treba da biste bili zdravi i obnovili energiju. 

Comments