Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/4

ovan211 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april

Ove nedelje vama će najviše biti do zabave. Nikakave ozbiljne veze ne dolaze u obzir po svaku cenu. Ako vam se ipak, dogodi da upoznate nekog sa kim bi mogli da je ostvarite, rado ćete prihvatiti. Oni koji su u vezama, sa partnerom i društvom će puno izlaziti. Na poslu ćete sarađivati sa uticajnim ljudima, ali ćete vi biti važna karika u nekom poslu. Nemojte biti skromni, već prigrabite priliku. Da bi se osećali dobro, što više se krećite.

bik111 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april

Da bi poboljšali odnos sa voljenom osobom, budite strpljivi i tolerantni. Nikakva rasprava, posebno ona motivisana ljubomorom, neće vam trebati. Na poslu će vam stvari postati kristalno jasne. Oni koji osećaju naklonost prema vama, to će vam pokazati. Isto tako, videćete ko vas ne voli. Prihvatite to mirno, zato što ćete konačno znati sa kim imate posla. Iskoristite prve prolećne dane za šetnju na svežem vazduhu, prijaće vam.

blizanci211 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april

Verovatno ćete se osećati usamljeno naredne nedelje, osim ako samoća nije vaš izbor. Oni u vezama osetiće zasićenje, pa će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati dugo, pa pokušajte da prođete kroz taj period što mirnije. Na poslovnom planu ćete rešiti neka dvoumljenja, pa ćete lakše da idete napred. Malo po malo počinjete da postavljate nove uslove rada ili da započnete nove projekte. Bićete puni samopouzdanja, a ljudi će vas voleti.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice