Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

jarac211 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april

Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Većina vas će biti zadovoljna i najmanjom sitnicom, koja bi mogla da obogati ljubavni život. Vaš trud će na poslu biti nagrađen, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše hvale, a vaša skromnost i stidljivost, biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

vodolija211 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april

Neke Vodolije će u ovom periodu misliti da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što je trenutno ne vidite. Budite mirni i strpljivi, a ona će doći kada se najmanje nadate. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu. Na poslu nećete biti zadovoljni, pa ćete utehu nalaziti u privatnom životu. Imaćete problem sa autoritetima. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Ovaj stresni period pokušajte da prevaziđete opuštajući se kroz sport i rekreaciju.

ribe211 Nedeljni horoskop: 28. mart   3. april
Ove nedelje ćete se posvetiti preispitivanju sebe i svog emotivnog života. Nekima će baš odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da vas čekaju velike promene ili novosti. Bićete u pravu. Pustite druge da pričaju, a vi ih pažljivo slušajte. Trenutno je to za vas mnogo bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

Olivera Denčić

Editors choice