L’Oréal Professionnel je lansirao prvi profesionalni tretman za negu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće – PRO FIBER.

PRO FIBER je prvi obnavljajući tretman koji nudi dugotrajnu, reaktivirajuću negu za kosu. Pro Fiber je proizvod dugogodišnjeg rada naučnika na pronalaženju formule za negu kose, koja pruža dugotrajne efekte i ispunjava potrebe svake žene.

pro fiber loreal 1 Revolucija u nezi kose: Prvi tretman za dugotrajnu negu oštećene kose

Pro Fiber je nastao kao plod jedinstvenog razumevanja oštećene kose, posebnih formula razvijenih tokom 15 godina istraživanja od strane L’Oréal-ovih laboratorija i stručnosti L’Oréal Professionnel frizera. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTIL 100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zadržavanja unutar vlasi kose, dok se ranije većina korisinih sastojaka uklanjala već prvim narednim šamponiranjem.

APTIL 100 se aktivira sa svakim šamponiranjem iznova, rezultat tretmana traje i do 6 nedelja zahvaljujući RE-CHARGE ampulama, koje se koriste kod kuće. APTIL 100 molekularni kompleks koji se sastoji iz kombinacije dva aktivna sastojka: aminosilana i katjonskog polimera koji su poznati po svojoj sposobnosti jačanja korteksa i strukture kose, prodirući u unutrašnjost kose kroz mikro otvore na vlasi.

Comments