Često razmišljaš o tome šta je to što bi tvoju devojku moglo da usreći, a da se ne svodi na klišeirane stvari i neke obične, svakodnevne pažnje… Naravno, istina je da u sitnicama leži lepota, međutim, nekada ti ponestane ideja pa nisi siguran šta da uradiš. Imamo ideju za takve situacije!

Niko, naravno, ne može da ti da pravi recept, ali barem možemo da ponudimo dobre ideje… S tim u vezi, gledaj da uvek budeš uz nju. Dopusti joj da uvidi da si uvek tu za nju i da si spreman da budeš njen oslonac kada god joj je to potrebno. Podrži je u teškim trenucima i budu tu da proslaviš njene uspehe! Većina muškaraca misli da je otrcano i glupo da s vremena na vreme pošalju slatku porukicu ili je ostave na jastuku, ali nije tako. Od ovoga će vaša devojka cvetati i obožavaće vas. Plus, imaće nešto što će je podsećati na tebe. Naravno, reći nekome volim te je velika stvar, ali ako to zaista misliš, čemu ustručavanje? Pogledaj je u oči i reci joj da je voliš. Ne moraš baš da zuriš, samo je pogledaj tako da magija proradi. Devojku ćeš usrećiti pažnjom, u to budi siguran. Pažnja je osobina koju žene obožavaju kod muškaraca ali je, ipak, nešto o čemu se generalno ne priča mnogo. Ako joj fali vremena da nešto uradi, ponudi se da joj pomogneš. Ili, ako će joj iscuriti baterija na telefonu, stavi da se puni ili pripremi šolju tople kafe ili nekog napitka koji znaš da voli kada dolazi kod tebe, umorna posle posla/faksa/bilo čega drugog što joj je oduzelo dosta vremena.

ssss 1 Neka se tvoja devojka oseća kao najbitnija i najvažnija osoba na svetu

Budi njena stena

Koliko god bile moderne, sve žene vole da budu zaštićene i da osete da im niko ništa ne može jer imaju svoje muškarce-zaštitnike. Zvrcni je da vidiš da li je bezbedno stigla kući. Stavi joj do znanja da si zabrinut za njenu dobrobit i da ti je uvek na pameti. Nije ništa novo da, kada smo zaljubljeni, volimo da gledamo jedni druge kako spavamo. Tada izgledamo nevino, meko, nežno i još slađe nego dok smo budni. Ako već voliš da je gledaš dok spava, gledaj da joj bude udobno. Ušuškaj je i složi jastuke tako da joj bude udobno. Ako zaspi na kauču, stavi joj mekan jastuk ispod glave i pokrij je ako misliš da će joj biti hladno.

Većina devojaka voli iznenadne gestove ljubavi. Poljubi je usred rečenice! Ako ti devojka nešto priča, a ti ne možeš da razmišljaš ni o čemu osim o tome koliko je slatka u tom trenutku, slobodno je poljubi! Nju ćeš oduševiti, a i sam ćeš uživati, zar ne? Bitna stvar koju nikako ne smeš da zaboraviš je da uvek i u svakoj prilici budeš džentlmen! Stavi potrebe svoje devojke ispred svojih. To je ono što bi džentlmen uradio, bilo da se radi o biranju restorana ili filma koji ćete gledati. Još jedna stvar… svaki džentlmen zna da ne može da ometa svoju damu dok radi samo da bi privukao njenu pažnju. Stoga, nemoj to raditi ni ti. Ako znaš da spava ili vredno radi na nečemu, nemoj je uznemiravati ili biti glasan samo zato što ti je dosadno ili ti treba njena pažnja.

Stvar koju biste oboje mogli da uradite, i ovo se često savetuje kao odlična tehnika zbližavanja je da se oboje odreknete nekog poroka zajedno. Ako tvoja devojka pokušava da se odrekne nečega – slatkiša, pušenja, preteranih odlazaka u šoping – daj joj podršku. Ako ne želiš ništa na sebi da promeniš, onda samo nju podržavaj da istraje. Takođe, ako je slučaj drugačiji, pa si ti taj koji nešto želi da prekine da radi – pitaj je da ona tebi bude podrška!

s 2 Neka se tvoja devojka oseća kao najbitnija i najvažnija osoba na svetu

Budi njena radost

Stvar o kojoj si do sada već mnogo slušao je sigurno i to kako je za opstanak dobre veze potrebna komunikacija i to da partneri uzajamno slušaju jedno drugo. I mi ti sada govorimo isto! Ponekad izdvoj vreme da je samo saslušaš, a da joj ne nudiš kojekakve savete. Ako je imala loš dan i želi da bude besna zbog stvari koje su je iznervirale, pusti je da bude besna i reci da je razumeš. Ceniće ti ovo na duže staze, veruj! Neka se oseća posebno, jer ćeš je izvesti na večeru i usput pozvati i njene prijatelje – gde ćete se svi zajedno družiti. Ili, ako si već ugovorio izlazak sa društvom, nemoj zaboraviti da joj poneseš nešto iz izlaska, pa makar to bila čokoladica.

… A kada dođeš kući, ne propusti priliku da uživaš sa njom koliko god možeš – nema ništa lepše nego kada ležite jedno pored drugog i pričate o lepim stvarima. Slatka šaputanja na jastuku su jedan od najvažnijih sastojaka srećne veze i to je svakako nešto što će vas veoma zbližiti!

Ne moraš uvek da trošiš novac na svoju devojku da bi je usrećio. Ponekad sve što je potrebno da uradiš jeste da joj se malo posvetiš i priuštiš joj stvari koje te ne koštaju ništa. Ne zaboravi da sutra kada vidiš svoju dragu uradiš bar nešto od ovoga što smo pomenuli… I, najbitnije – uživaj!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Comments