nekolikooooo Nekoliko Oooh o velikom O

Sretan nam orgazmički dan!

Drage žene, konačno smo dobile svoje! Možda baš i ne sve (i dalje se kraj nas ne budi Johnny Depp, ali što sad, život ide dalje), ali s današnjim danom vrlo smo blizu. Najprije se o našim orgazmima konačno počelo pričati (a bome i javno pisati), a sada je pred nama još jedan naš dan! Proslavile smo Dan žena, pa čak i Noć vještica i konačno je na red došao “Don’t Fake It Day”. Ovim kvazi-praznikom koji ima da pršti od ludog, divljeg i glasnog seksa počastio nas je najpopularniji svjetski časopis za žene koji već dugi niz godina vodi brigu o našem seksualnom zadovoljstvu.

Prema istraživanjima magazina “Cosmopolitan”, brojke pokazuju veliki broj žena koje redovno glume svoje orgazme. Dakle, dragi muškarci, na svijetu trenutno postoji sedamdesetak posto seksualno nezadovoljenih žena, a vi se još usudite žaliti kako niste “ševili od vremena” (što ponovno nema nikakve veze s vašim ljubavničkim iskustvima i vještinama)! Danas i žene i muškarci imaju priliku zaključati se u četiri zida i vrištati do besvijesti. Ali baš onako pravo vrištati. Možete se i pravo onesvijestiti. Ključna riječ je da to bude pravo. Ne mora biti ni u četiri zida, vjerujem da mnogi preferiraju i javna mjesta.

Ponovimo gradivo za danas:

  1. Treba nam puno seksa!
  2. Treba nam puno iskrenog seksa!
  3. Oboje navedeno!

Nakon što obavite zadano, bilo “maratonac” ili “kviki”, kako ćete znati da je ovaj put onaj “oooh” bio istinski i da je došao iz dubine… erm… hm… srca?!

Nikako, ako ne popričate – sami sa sobom, pa sa svojim partnerom. Ili popravite stvar brzo, ili priznajte!

Realno, žene, ako glumite/glumimo orgazme, neki vrag tu ne štima! Znamo sve da se ne natječemo za Oscara u kategoriji “Best Porn Of The Year”! Nedostaje iskrenosti u vezi. Nisu svi sretnici da preko noći sa svojim partnerom ostvare idealnu seksualnu ravnotežu. Ona se gradi, i to komunikacijom, prvo verbalnom, pa seksualnom, a zatim slijedi miks. Bit će teško priznati, i da, postoji mogućnost sljedećih reakcija:

  1. Pogled napuštenog šteneta koje je tek došlo na svijet
  2. Rečenica: “Nema šanse, pa nijedna do sada nije glumila sa mnom!”

Mnogi su bili iznenađeni ovim otkrićem, baš poput njega:

Koliko god se mi godinama borile za pravo glasa i pravo na orgazam, i dalje postoje ovakvi razgovori (istinita priča, kunem se):

On: “Ma daj, pa stavim ga, udarim par puta i ona zavrišti!”

Ona (ljutito urliče): “To nije dugmiiiiiiiiić!!!!!!!!!! To se ne pritisne klikom pa da se zatrese i ugasi!!!”

Nije loše da ponovimo: Anatomija žene i dalje je misterizno i nepotpuno istraženo područje. To još nekako mogu i najveći shvatiti, ali ne zaboravite na drugo pravilo: Anatomija svake žene je različita.

Sjetimo se samo ove epske scene i zbunjenog Chandlerovog pogleda nakon što mu je Monica otkrila kako ne postoje samo dvije erogene zone na ženskom tijelu.

U pravom, iskrenom odnosu nema mjesta lažnim orgazmima. Zašto je bitno da ih prestanemo glumiti? Zato što nećemo ispasti manje savršeni pred svojim boljim polovicama i zato što ćemo konačno prestati skrivati svoje nesigurnosti, strahove i dvojbe. Nedostatak iskrenosti prema partneru dolazi od straha od gubitka tog partnera. Međutim, složit ćemo se da je nedostatak iskrenosti siguran put u loš seks, da ne kažem vezu. Ako nismo iskrene prema partneru, nismo iskrene ni prema sebi. Na kraju krajeva, čvrsto vjerujem da pravi frajeri i danas najviše od svega žele da je njihova partnerica potpuno zadovoljena. Van kreveta i u krevetu.  Ono što se događa pod vašim plahtama može biti uzavrelo, ako zajedno na tome radite. Seks je poput vožnje; nekad treba usporiti, a nekad ubaciti u prvu. Ako izostane gas, nije smak svijeta! Ako ne poletite i ne dobijete krila, nije loše ni prizemljiti! Probajte ponovno…i ponovno…pa još jednom… i još jednom…Oooh….

(Ali zajednički. Masturbacija je danas strogo zabranjena!)


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments