Ako želite da se obučete drugačije nego obično, dobra vest je da nema potrebe da obavezno kupujete sasvim novu garderobu. Znamo da je početak nove sezone i da je potrebno osvežiti garderober, ali to možete učiniti i na mnogo jednostavniji i jeftiniji način – dovoljno je samo da stvari koje već imate spojite na drugačiji način i – eto sasvim novog izgleda! Pustite mašti na volju i poigrajte se!

Haljina i pantalone

Mislite da nema potrebe da nosite pantalone kada već imate haljinu? Pa da, imate pravo, ali ako želite novu, originalnu kombinaciju, slobodno napravite ovakav spoj i izgledaćete šik i moderno. Odlična kombinacija biće ona koja obuhvata širu haljinu i skinny pantalone, ali se ne morate nužno voditi tim pravilom.

haljina1 Neobične kombinacije koje ćete OBOŽAVATI ovog proleća

Negliže haljina i ležerna jakna

Ovakav model haljine koji liči na spavaćicu zbog svog nežnog materijala i ukrasa od čipke jako je popularan u poslednje vreme i verujemo da ste već nabavile jedan i za sebe. Iako ova haljina izgleda jako elegantno, vi napravite originalnu kombinaciju i spojite je sa ležernim sakoom ili čak teksas jaknom. Dobićete drugačiji, urbani look na kome će vam svi zavideti.

neglize1 Neobične kombinacije koje ćete OBOŽAVATI ovog proleća
Comments