Čarape i sandale

Ovo definitivno nije trend za kojim će sve devojke “potrčati”, ali ako možda baš vi volite da se ističete i nemate problem da isprobavate nešto što je drugačije i nesvakidašnje, možete već danas napraviti ovaj zanimljivi spoj. Naravno, ne dolaze u obzir baš sve čarape i baš sve sandale, pa vodite računa šta sa čime kombinujete. Ipak nije poenta da izgledate smešno, već moderno!

carape1 Neobične kombinacije koje ćete OBOŽAVATI ovog proleća

Uska bluza i teksas suknja

Verujemo da već imate oba ova komada odeće u ormaru, tako da, šta čekate da ih spojite? Ovo je krajnje jednostavna kombinacija koja izgleda jako dobro, moderno i stilizovano. Verovatno ste i same primetile da je ovakav spoj garderobe omiljen ne samo kod poznatih dama već i modnih blogerki širom sveta. A tako je “prosta”!

suknja1 Neobične kombinacije koje ćete OBOŽAVATI ovog proleća

Kratak top i jakna

Čim dođu još topliji dani, pokažite svoju zanosnu figuru upravo ovom kombinacijom – ispod prolećne jaknice ili sakoa obucite kratak top, umesto onog dugog “klasičnog”. Ovakva kombinacija će vam najviše odgovarati za neke ležernije prilike ili čak večernje prilike, a verujemo da ćete početi da je obožavate već nakon prvog nošenja. Tako je trendi, ali i zavodljiva, zar ne?

top1 Neobične kombinacije koje ćete OBOŽAVATI ovog proleća

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.glamradar.com

Comments