Odevni komadi od kože, eko kože a od skoro i veganske kože se već dugo nalaze u modnoj sceni, a svoju veliku popularnost doživeli su tokom buntovnih, “rokerskih” 80-ih godina. Sada, oni se ponovo vraćaju u modu, a sigurni smo i da će obeležiti zimski početak 2021. godine. Komadi od kože uvek izgledaju atraktivno i od svake žene mogu učiniti femme fatale, a u njima ćete se osećati sexy i samopouzdano. Pored klasičnih kožnih jakni, u narednoj godini popularnost će doživeti i neki neobičniji, drugi odevni komadi od kože, a koji su to komadi predstavljamo vam u nastavku teksta. Dakle, spremite se za jedinstveni i stajliš početak naredne godine!

Kožna suknja na preklop

Svaka žena bi u svom garderoberu trebalo da poseduje barem jednu efektnu kožnu suknju, a ukoliko je već nemate – evo pravog trenutka da je nabavite. Kožnu suknju možete nositi i u elegantnim i u casual stajlinzima, jer ona ima “dva lica”, odnosno – u odnosu na to kako je uklopite, takav utisak ostavlja. Kožna suknja na preklop uklopljena uz satensku košulju i cipele na štiklu čini pravi stajling za dejt ili posebnu priliku, dok kožna suknja uklopljena uz crop top i čizme može biti savršen autfit za odlazak na koncert ili opuštenu žurku.

Kožni šorts

Ukoliko niste preterani fanovi sukanja, kožni šorts je takođe neobična i efektna opcija za zimski stajling. Možete ga uklopiti uz elegantnu rolku ili oversize pulover, a uz efektan kaiš, hulahopke i čizmice – izgledaćete veoma stajliš. Kožni šorc je udobna i zanimljiva alternativa kožnoj mini suknji, odlično izgleda u vintage stajlinzima, i pristaje svim devojkama koje neguju jedinstven i neobičan stil.

Comments