Kožna košulja

Da, u 2021. godini čak i košulje mogu biti od kože. Kožna košulja je neobični statement komad, koji biraju žene od stila, a možete je uklopiti uz pantalone koje su takođe od kože, ali i u bezvremenski džins. Košulja od kože može vam u toplijim danima koji dolaze nakon zime služiti i kao lagana jakna, tako da ako se odlučite da je kupite, zaista ćete dobiti jedan stajliš i multifunkcionalan komad.

Komplet od krokodilske kože

Kožne odevne komade ne morate nositi samo u kombinaciji sa drugim komadima, već vam jednostavno ceo stajling može biti upravo od kože. Ovakav stajling može izgledati veoma efektno i on je namenjen upravo onim ženama koje se ne plaše da iskažu svoju seksualnost i stav. Takođe, još je zanimlljivije i upada u oko ukoliko je kompletan stajling sačinjen od kože koja deluje kao da je zmijska ili krokodilska. Dakle, vreme je da pokažete svoju odvažnost i od glave do pete se uvučete u kožu!

Skinny kožne pantalone

Iako skinny kožnje pantalone deluju neudobno, one to ne moraju biti. U ovim pantalonama ćete izgledati kao Catwoman, sexy i ženstvena suparnica lika iz stripa Batmana, a osećaćete se takođe kao ona, atraktivno i zavodljivo. Kožne skinny pantalone možete uklopiti uz sportski i casual stajling kako biste ublažile njihov efekat a i dalje pokazale svoju figuru i jedinstven stil.

Naslovna fotografija: instagram.com/milano_streetstyle

Jovana

Comments