Šta god mislili, i poznata lica su normalni ljudi, koji kubure sa kilogramima, nervozom, srećom, i razmišljaju o svemu onome kao i sav “običan” svet. Pa čak i ako misliš da oni imaju neke neverovatne metode za mršavljenje, to uglavnom nije istina, jer neke imaju svoje načine kako se izbore sa viškom kilograma, neki se podvrgnu estetskoj hirurgiji, ali sve u svemu, to je sve ono čemu se svi kompletno okrećemo u istoj želji. Međutim, neke od ovih poznatih dana imaju sasvim neobične metode za skidanje kilograma.

Kada se spremala za ulogu u filmu DramgirlsBijonse je imala zadatak da smrša čak 15 kilograma.  I to je postigla, za neverovatne dve nedelje. Ono čime je dostigla svoj cilje bilo je odbijanje čvrste hrane, te je u organizam unosila samo vodu sa limunom, sirup od javora, alevu papriku, a kad kad je jela i sveže povrće.

bijonse Neobični načini pomoću kojih poznati gube kilograme

Za ulogu u mjuziklu Jadnici, En Hatavej je morala da se pripremi adekvatno za ulogu, a to je značilo da je potrebno da smrša u velikoj meri. Ono šta je morala da uradi jeste da unos hrane svede na 500 kalorija dnevno, što je mnogo manje nego u meri koja je zdrava, a to je uspevala konzumirajući samo ovsenu kašu, humus i rotkvice.

en hatavej Neobični načini pomoću kojih poznati gube kilograme
Comments