Trend koji ćemo ove sezone definitivno voleti jesu – kapri pantalone! One se vraćaju na velika vrata da svaku našu kominaciju učine savršenom i trendi bez mnogo muke, a upravo ih zato i obožavamo. Savršeni komad garderobe koji se može nositi u svim prilikama, a koji ćemo u zavisnosti od potrebe osvežiti odgovarajućim detaljima. Bilo da je reč o sportskim, poslovnim ili elegantnim autfitima, kapri pantalone su tu da od nas načine prave kraljice stila.

Da li i vi volite kapri pantalone? Evo kako ih na zanimljive načine možete kombinovati i nositi u svim prilikama!

Svoj omiljeni model pantalona lako možete iskoristiti u svrhe poslovnih kombinacija tako što ćete ih nositi uz jednostavne majice ili košulje i sakoe. Sasvim primereno poslovnim sastancima, a ipak i dalje atraktivno, moderno i ženstveno. Ne zaboravite svoje omiljene cipele i torbu i spremne ste za osvajanje poslovnog sveta.

kapri 1 Neodoljive kombinacije sa kapri pantalonama koje MORATE probati kapri 2 Neodoljive kombinacije sa kapri pantalonama koje MORATE probati

Uvek je dobar izbor odlučiti se za pantalone zanimljivog dezena koje su same po sebi upadljive pa ih možete kombinovati sa svedenijim komadima garderobe. Ovakav autfit odgovaraće ne samo već spomenutim poslovnim prilikama, već i onim ležernijim kada želite da pokažete maksimum svog stila i “modnog” znanja.

kapri 3 Neodoljive kombinacije sa kapri pantalonama koje MORATE probati
Comments