Dan pun obaveza, buke i stresa i tek kako ostavlja posledice kako na dušu tako i na telo. Usled nagomilavanja stresa slabi naša mentalna energija i životni elan dok se telo bori sa napetim i zgrčenim mišićima. Za postizanje sveukupnog psihofizickog boljitka neophodno je kvalitetno opuštanje. Veoma je važno pronaći sigurno utočište koje vam može pružiti istinsko rasterećenje na svim nivoima.

Jai Tai Nesvakidašnji kutak mira: Jai Tai

Hram tradicionalne tajlandske masaže, Jai Thai  je osmišljen upravo tako da vas izmesti u sasvim drugu dimenziju, daleko od svakodnevice. Miran i opuštajući ambijent koji odiše atmosferom istoka, prijatnog osvetljenja uz relaksirajuće zvuke orijentalne muzike uvodi vas u mir i spokoj, gde je vreme zaustavljeno kako biste se u potpunosti prepustili dodiru koji, opuštajući svaki mišić vašeg tela, doprinosi postizanju dubokog unutrašnjeg mira.

Jai Tai 3 Nesvakidašnji kutak mira: Jai Tai

Iz široke ponude masaža i tretmana lica i tela ovog puta za vas izdvajamo Yoga Thai masažu. Izvodi se na strunjači, na podu u laganoj i udobnoj  odeći. Tokom tretmana, terapeut, koristeći težinu svoga tela, ruke, laktove, stopala, kolena stimuliše energetske kanale na telu.  Da bi protok energije bio efikasniji, telo se postavlja u različite joga položaje, uz kombinaciju pritiska i istezanja. Pozitivno deluje na mišiće, zglobove i cirkulaciju, tako da su mogući osećaji topline i strujanja u telu. Nakon tretmana osećaćete se opušteno ali ne i pospano, već puni energije i poleta, spremni da se vratite u realnost i suočite sa novim izazovima.

Jai Tai2 Nesvakidašnji kutak mira: Jai Tai

Zapitajte se kada ste poslednji put zaista odvojili vreme samo za sebe ?!

Pružite sebi mnogo više od masaže i obogatite svoj život.

Ovaj hram zadovoljsva i energije se nalazi u divnom delu grada na Senjaku u ulici Vase Pelagića broj 48.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 011/369-91-93 ili im možete pisati emailom na: jai.tai.bgd@gmail.com

O aktuelnostima, zanimljivostima i ponudi koju vam pruža ovaj urbani wellness centar možete čitati i na njihovom sajtu: www.jai-tai.net

 

Comments