Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

2/3

Sabrina Claudio – Holding The Gun

Ma koliko samo obožavamo apsolutno sve što uradi Sabrina Claudio! Najnoviji singl pod nazivom Holding The Gun nas je oduševio načisto, u njenom stilu urađena pesma, pomalo konceptualni RnB koji prosto opušta i tera te da se prepustiš zvukovima ove fantastične numere.

HAIM – Summer Girl

Devojke iz benda HAIM uvek oduševljavaju novom muzikom. Ovog puta je u pitanju najnoviji singl Summer Girl, koji je jednostavno Summer pesma. Elementi saksofona koji su uvek siguran hit u bilo kojoj pesmi i odličan vajb koji plasiraju sa svojom muzikom, ove devojke imaju u svojim rukama odličnu pesmu koja je potencijalni hit za njih.

Drake – Care Package (ALBUM)

Treći kompilacijski album repera Drakea je ugledao svetlost dana i sastoji se od njegovih pesama koje nisu bili singlovi. Ujedno ovde se nalaze i neobjavljene pesme koje su svojevremeno procurile online, te imamo goste na albumu poput Samphe Beyonce. Takođe, na ovom albumu su samplovane pesme Destiny’s Child, Sade, Lauryn Hill itd.

Lauv – Fuck I’m Lonely (Feat. Anne-Marie)

Najnovija saradnja na muzičkoj sceni je između Lauva Anne-Marie koji su zajedno uradili pesmu fuck, i’m lonely koja je koristi za potrebe Netflix hit showa 13 Reasons Why čija je premijera za manje od dve nedelje.

Khalid – Right Back (Feat. A Boogie Wit A Hoodie)

Nakon velikog uspeha singlova Better Talk, Khalid je odlučio da treći singl njegovog poslednjeg albuma Free Spirit remixuje, te je na single verziju uskočio reper A Boogie Wit A Hoodie, a u pitanju je pesma Right Back. Svako ko voli izuzetno kvalitetan RnB zvuk biće oduševljen svime što ovaj pevač radi.

Tove Lo – Bad As The Boys (Feat. ALMA)

Mnogo nam se sviđa gay vibe nove muzike Tove Lo, gde peva o ženama. Drugi singl predstojećeg albuma Sunshine Kitty koji će biti objavljen 20. septembra je pesma Bad As The Boys koji je urađen u vidu saradnje sa ALMOM. Pored ove saradnje, na albumu ćemo imati priliku da čujemo i njen duet sa Kylie Minogue, Jax Jonesom Dojom Cat.

Teyana Taylor & King Combs – How You Want It?

I dalje nam nije jasno zašto svet i dalje spava kada je u pitanju Teyana Taylor. Najnoviji singl je urađen u vidu saradnje sa King Combsom i nosi naziv How You Want It? i odiše muzikom koja je inspirisana 2000. zvukom koji smo svi mnogo voleli. Svakako se uvek iznova obradujemo kada Teyana izbaci nešto novo.

Editors choice