Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

Sabrina Claudio – Holding The Gun

Ma koliko samo obožavamo apsolutno sve što uradi Sabrina Claudio! Najnoviji singl pod nazivom Holding The Gun nas je oduševio načisto, u njenom stilu urađena pesma, pomalo konceptualni RnB koji prosto opušta i tera te da se prepustiš zvukovima ove fantastične numere.

HAIM – Summer Girl

Devojke iz benda HAIM uvek oduševljavaju novom muzikom. Ovog puta je u pitanju najnoviji singl Summer Girl, koji je jednostavno Summer pesma. Elementi saksofona koji su uvek siguran hit u bilo kojoj pesmi i odličan vajb koji plasiraju sa svojom muzikom, ove devojke imaju u svojim rukama odličnu pesmu koja je potencijalni hit za njih.

Drake – Care Package (ALBUM)

Treći kompilacijski album repera Drakea je ugledao svetlost dana i sastoji se od njegovih pesama koje nisu bili singlovi. Ujedno ovde se nalaze i neobjavljene pesme koje su svojevremeno procurile online, te imamo goste na albumu poput Samphe Beyonce. Takođe, na ovom albumu su samplovane pesme Destiny’s Child, Sade, Lauryn Hill itd.

Lauv – Fuck I’m Lonely (Feat. Anne-Marie)

Najnovija saradnja na muzičkoj sceni je između Lauva Anne-Marie koji su zajedno uradili pesmu fuck, i’m lonely koja je koristi za potrebe Netflix hit showa 13 Reasons Why čija je premijera za manje od dve nedelje.

Khalid – Right Back (Feat. A Boogie Wit A Hoodie)

Nakon velikog uspeha singlova Better Talk, Khalid je odlučio da treći singl njegovog poslednjeg albuma Free Spirit remixuje, te je na single verziju uskočio reper A Boogie Wit A Hoodie, a u pitanju je pesma Right Back. Svako ko voli izuzetno kvalitetan RnB zvuk biće oduševljen svime što ovaj pevač radi.

Tove Lo – Bad As The Boys (Feat. ALMA)

Mnogo nam se sviđa gay vibe nove muzike Tove Lo, gde peva o ženama. Drugi singl predstojećeg albuma Sunshine Kitty koji će biti objavljen 20. septembra je pesma Bad As The Boys koji je urađen u vidu saradnje sa ALMOM. Pored ove saradnje, na albumu ćemo imati priliku da čujemo i njen duet sa Kylie Minogue, Jax Jonesom Dojom Cat.

Teyana Taylor & King Combs – How You Want It?

I dalje nam nije jasno zašto svet i dalje spava kada je u pitanju Teyana Taylor. Najnoviji singl je urađen u vidu saradnje sa King Combsom i nosi naziv How You Want It? i odiše muzikom koja je inspirisana 2000. zvukom koji smo svi mnogo voleli. Svakako se uvek iznova obradujemo kada Teyana izbaci nešto novo.

Editors choice