Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

RAYE – Love Me Again

RAYE je sve više prisutna na svetskoj muzičkoj sceni, a najnoviji singl nosi naziv Love Me Again. Kul beatovi koji su lagani svrstavaju ovu pesmu u radio friendly, što joj je možda i potrebno s obzirom da je na početku karijere, a radio je pravo mesto da stekne popularnost.

Natasha Bedingfield – Kick It

Natasha Bedingfield nam se vraća na scenu sa singlom Kick It posle duže vremenske pauze. Pesmu je producirala legendarna Linda Perry, dok su pesmu pisale zajedno. Svakako nismo mogli da dočekamo da Natasha počne ponovo da snima, a moramo priznati da nas je lepo iznenadila sa ovim singlom.

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Jax Jones & Bebe Rexha – Harder

Novi singl producenta/DJa Jax Jonesa je već poznata saradnja sa Bebe Rexhom, a singl Harder je sada i ekranizovan. U spotu možemo videti Bebe u venčanici kako se provodi dok peva ovaj budući hit svih radio stanica.

Ally Brooke – Lips Don’t Lie (Stripped)

Osim što je Ally Brooke napravila kul pop pesmicu za ovo leto, sada je možda je i unapredila sa stripped verzijom koja je jako kul, a zvukovi gitare te vode na neku plažu gde ćeš sigurno uživati, pa makar i ovih 2:48 koliko traje pesma. Lips Don’t Lie je definitivno pesma kojoj treba da posvetiš svoju pažnju, a sve je ekranizovano u vidu live performancea, te možemo da ovu verziju i vidimo i čujemo na njenom zvaničnon YouTube kanalu.

Major Lazer & Anitta – Make It Hot (Dance Video)

Major Lazer je i dalje svestan da dance video može biti odličan vid promocije. Novi dance video je urađen za njihovu saradnju sa Anittom za pesmu Make It Hot koja je odličan letnji hit.

Ellie Goulding & Juice WRLD – Hate Me (Vertical Video)

Nakon što je objavljen novi spot za Hate Me koji je singl urađen u saradnji između Ellie Goulding Juice WRLD je ekranizovan još i kao vertical video koji obično se vrti na Spotifyju. 


izvor naslovne fotografije: instagram.com/arianagrande

Jovan

 

Editors choice