Alessia Cara – THIS SUMMER (EP)

Novi EP pevačice Alessie Care je jako specifičan jer je ceo napisan i snimljen u toku leta, stoga nosi simboličan naziv THIS SUMMER. Moće se čuti gitara na skoro svakoj pesmi, ali isto tako i mnogi drugi muzički instrumenti bez dodataka elektronike u studiju, stoga čine ovaj mini album zaista posebnim. Dobitnica Grammy nagrade za najboljeg novog artista napokon počinje da opravdava svoju nagradu, s obzirom da je njen drugi studijski album jako dobro prošao.

John Mayer – Carry Me Away

Za sve fanove John Mayera čekanje je gotovo jer je pevač objavio novi singl. Carry Me Away je pesma urađena u njegovom stilu i sigurno će ti se dopasti već na prvo slušanje. Takođe još jedna jako lepa najava jesenjeg vremena, kada ćeš poželeti da provedeš vikend umotana u ćebe sa čajem i da slušaš ovu traku na repeatu.

Gallant – Compromise (Feat. Sabrina Claudio)

Gallant je napokon uradio saradnju sa Sabrinom Claudio! Stilovi ova dva artista su se jako lepo uklopili, što i može da se čuje na pesmi Compromise. Ovo je takođe i jako dobar spoj, s obzirom da će Sabrina biti next big thing na muzičkoj sceni. Sigurni smo da ćeš ovu numeru slušati na repeatu ovih dana.

Cashmere Cat – For Your Eyes Only

Cashmere Cat je odličan muzički producent, što nam je već dobro poznato zbog nekih pesama Selene Gomez, Camile Cabello Ariane Grande, između ostalih drugih artista kojima je radio produkciju. Njegove solo vode kao artista imaju čudnu putanju, ali singl For Your Eyes Only ima određene elemente house muzike u svojoj muzičkoj produkciji što daje poseban vajb ovoj numeri.

Tainy, Jessie Reyes, Tory Lanez – Feel It Too

Nema mnogo diskusije da su saradnje između artista veoma popularne trenutno, ali jedan od poslednjih talasa letnje muzike je svakako numera Feel It Too koju su zajedno snimili Tainy, Jessie Reyez Tory Lanez. Dreamy muzika u kombinaciji sa up tempo beatom zaista čine ovu pesmu autentičnom, naročito jer ćeš imati želju da je slušaš na repeatu dok đuskaš.

Foster The People – Pick You Up

Bend Foster The People je objavio svoj novi singl Pick You Up, koji je blago rečeno fantastičan! Pesmu su producirali Joel Little i Mark Foster, a ovo je ujedno i najava njihovog četvrtog studijskog albuma koji će biti objavljen do kraja ove godine.

Rico Nasty – Fashion Week

S obzirom da je ljudi iz sveta mode obožavaju, reperka Rico Nasty novi singl Fashion Week posvećuje baš modnom svetu. Lagana rap pesma sa elementima RnB muzike je zaista jako cool za slušati u bilo kom dobu dana, a naročito kada se spremaš za izlazak vikendom.

Camila Cabello – Shameless (Acoustic)

Pošto nam nije bilo dovoljno da čujemo dva nova singla Camile Cabello (koji su nas oduševili), ona je objavila i odmah akustičnu verziju singla Shameless. Klavir uz melaholičan glas ove pevačice je savršena kombinacija koja će te oduševiti.

Adam Lambert – Superpower

Koliko je turneja sa legendarnom rock grupom Queen uticala na modni i muzički stil Adama Lamberta je trenutno mnogo evidentno. Superpower je novi singl ovog pevača, a bass koji se provlači u pesmi je blago reći fantastičan i podseća nas na muziku ove rok grupe, što je takođe još jedan veliki plus za ovog pevača. Od pobednika American Idola, do rok zvezde… Jednostavno bravo!

Comments