Mahmood – Barrio

Nakon što je u potpunosti osvojio svetsku publiku nastupom na ovogodišnjem Eurovision Song Contest-u, Mahmood se vraća sa novim singlom pod nazivom Barrio. Ovu dinamičnu numeru još jednom su radili producenti sa kojima Mahmood ima uspešnu saradnju – Charlie Charles i Dardust. Kao i Soldi, ova pesma će ti se odmah svideti i nećeš moći prestati da je pevušiš.

King Princess – Ain’t Together

Najnoviji singl King Princess nosi naziv Ain’t Together, a za fanove alternativne muzike će ovo biti prava poslastica. Pesma će se naći na njenom predostojećem albumu Cheap Queen koji će biti objavljen krajem oktobra. Ovo je savršena pesma za jesenje dane, a ujedno nam otvara i sezonu ovakve muzike, što je fantastično.

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Camila Cabello – Shameless

Pre nekoliko nedelja je Camila Cabello viđena kako snima svoj novi spot na ulicima Los Angelesa, a sada znamo da je u pitanju ekranizacija singla Shameless, koji smo toliko dugo čekali. Ovo je prvi video gde možemo da vidimo evoluciju Camile za razliku od njenog prethodnog albuma gde je još uvek tražila tačan muzički pravac u kom želi da ide. Vizuelno ovo zaista izgleda mnogo dobro, što se prepisuje režiseru spota Henry Scholfieldu.

Billie Eilish – all the good girls go to hell

Novi spot tinejdž senzacije Billie Eilish je napokon objavljen, a u pitanju je video za singl all the good girls go to hell. Već smo se navikli na umetnost ove sedamnaestogodišnje pevačice, tako da ovaj spot nam je veoma interestantan i sviđa nam se što je Billie dosledna svojoj umetničkoj noti, što je čini autentičnom.

Megan Thee Stallion – Hot Girl Summer (Feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Verovatno poslednji hit ovog leta koji smo dobili je numera Hot Girl Summer, saradnja između Megan Thee Stallion, Nicki Minaj Ty Dolla $ign. Oni nam u videu za istu pesmu pokazuju kako izgleda kada oni prave žurku na bazenu, a srećom, pesma je takva da nećeš moći da prestaneš da đuskaš.

Chris Brown – Heat (Feat. Gunna)

Ne možemo da zamislimo spot Chris Browna, a da on ne pleše. Od početka karijere ima najbolje plesne pokrete, po uzoru na Michael Jacksona. Spot za pesmu Heat, koja je urađena u vidu saradnje sa reperom Gunnom je još jedan interesantan video ovog pevača, a RnB pesmica je pravi mali delikates za ljubitelje ovog muzičkog žanra.

Mark Ronson – Pieces of Us (Feat. King Princess)

Malo je reći da imamo i dalje Late Night Feelings zbog novog istoimenog albuma Mark Ronsona, a on je odlučio da nas obraduje spotom za singl Pieces of Us. Pesma koja je saradnja sa King Princess je napokon ekranizovana u jedan jako zabavan 80s inspired spot.

Julia Michaels – Priest

Julia Michaels ne staje sa promocijom svog EP-a Inner Monologue Pt.2, te je objavila novi spot za numeru Priest. Estetika ovog videa je prilično jednostavna, što savršeno se uklapa uz ovu pesmu. Tekst je takođe pomalo i metaforičan, što je strava i još jednom dokazuje koliko je Julia jedan od najboljih tekstopisaca u muzičkoj industriji.

Taylor Swift – BBC Radio 1 Live Lounge

Taylor Swift je usred promocije svog novog studijskog albuma Lover, a jedan vid promocije je bio i nastup u famoznom BBC Radio 1 Live Lounge. Swiftova je otpevala svoje nove pesme kao što su You Need To Calm Down, London Boy, The Archer Lover uz dodatak covera Phil Collinsa i njegove pesme Can’t stop loving you, a otpevala je i pesmu Holy Ground sa njenog albuma Red. Aranžmani na sad već dobro poznatim pesmama su urađeni bez imalo elektronske produkcije, što uvek volimo da čujemo i dan danas.

Lil Nas X – Panini

Nakon što je srušio rekord Mariah Carey sa hitom leta Old Town Road, reper Lil Nas X nastavlja da promoviše svoj mini album sa novim singlom Panini, koja je takođe zabavna pesma. Spot koji je futuristički je interesantan iako traje manje od dva i po minuta.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/camilacabello

Jovan Žihlavski

Comments