Tyga – Ayy Macarena

Reper Tyga je odlučio da sampluje mega popularni svetski hit iz prošle decenije, pesmu Macarena. Najnoviji singl Ayy Macarena ovog repera je jedan predstojeći hit na svakoj RnB i Hip-hop žurci.

Ricky Martin, Residente, Bad Bunny – Cántalo

Ricky Martin u saradnji sa Residenteom Bad Bunnyjem nam donosi fantastične latino ritmove koji imaju i mali retro prizvuk koji je jako zarazan. Singl Cántalo je odlična numera ako želiš da đuskaš po kući dok obavljaš neke sitne poslove.

Rome Flynn – Brand New

Artist Rome Flynn kog gledamo u How To Get Away With A Murder, svoju karijeru proširuje i na muzičke vode, stoga njegov singl Brand New je veoma interesantan i lagan RnB hitić.

BONUS – MUSIC VIDEO:

Céline Dion – Courage

Naslovna numera dvanaestog studijskog albuma Céline Dion je ekranizovana u prelep crno beli spot koji odiše emocijom koju prenosi glas ove pevačice.

Julia Michaels & Selena Gomez – Anxiety (Live)

Jedan od najzabavnijih dueta ove godine je svakako onaj između Julie Michaels Selene Gomez na pesmi Anxiety. Ove dve pevačice su ovu pesmu izvele uživo povodom koncerta gde je Julia slavila svoj rođendan.

Tove Lo – Are U gonna tell her? Feat. MC Zaac (Lyric Video) 

Iako je u pitanju lyric video, ipak ovo izgleda kao regularan spot u kom se pojavljuju Tove Lo MC Zaac. U pitanju je njihova saradnja Are U Gonna Tell Her? koja se nalazi na albumu Tove Lo, Sunshine Kitty. 

Tiësto, Mabel – God Is A Dancer (Performance Video)

Saradnja nastala između DJa i producenta Tiësta Mabel je polako počela da osvaja top liste, a ova numera – God Is A Dancer je dobila i “performans” video koji je prilično interesantan i još jedan vid promocije ove pesme.

Kanye West – Follow God

Dok promoviše svoj novi studijski album, Kanye West je objavio i spot za pesmu Follow God. Iako nam je nedostajalo “ludilo” ovog repera, još uvek nismo sigurni da li nam se dopada novi vajb njegove muzike.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/celinedion

Jovan Žihlavski

 

Comments