Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Jidenna – Zodi (Feat. Mr Eazi) / Sou Sou

Jidenna je objavio čak dva singla koji nose nazive Sou Sou i saradnju sa Mr Eazijem, singl Zodi. Volimo muziku koju radi ovaj artist, naročito zbog afričkog vajba u njegovoj novoj produkciji, koji postaje sve popularniji.

Winona Oak – Break my Broken Heart

Još jedan alternativan zvuk koji volimo nam donosi pevačica Winona Oak sa singlom Break My Broken Heart. Ova numera je prilično chill i cool, iako muzika deluje možda previše intezivno.

Ella Eyre, Banx & Ranx – Mama Feat. Kiana Lede

Ella Eyre nam se vraća na muzičku scenu sa singlom Mama. Na ovoj traci se pojavljuju još i artisti kao što su Banx & Ranx, kao i RnB zvezda u usponu Kiana Lede. Ovaj zvuk koji ima afričke tonove će vladati muzičkom scenom jako brzo, da nismo još uvek ni potpuno svesni.

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Teyana Taylor – How You Want It? (Feat. King Combs)

Oličenje seksepila uvek dolazi u vidu Teyane Taylor koja osim što nam sa singlom How You Want It? donosi vibes početka ovog veka, donosi i spot koji nas podseća na to lepše doba, makar vizuelno. Na stranu što vrtimo pesmu na repeatu, ni ovaj spot ne možemo da ugasimo nikako.

King Princess – Prophet

King Princess nas je obradovala spotom za pesmu Prophet. Osim što mnogo gotivimo rad ove umetnice, svakako donosi određenu vrstu svežine na muzičku scenu, a ne kasni ni sa dostavljenim fantastičnim vizualima.

Julia Michaels – Body

Julia Michaels nas svaki put sve više oduševi svojim muzičkim izborima, kao i spotovima. Spot za numeru Body je fokusiran na body positivity movement koji je jako bitan trenutno u svetu, a kroz tekst ove pesme ćeš sigurno osetiti svaku emociju koju je želela da prenese. Svemu tome ovaj vizual veoma doprinosi.

Maluma – Instinto Natural (Feat. Sech)

Kakvo je to leto bez latino hita koji nam peva Maluma? Singl Instinto Natural je ekranizovan u vidu veoma interesantnog spota, a latino beatovi će te terati da đuskaš i u najgorem slučaju, maštaš o moru. Pritom, prilično interesantno su iskorišćene animacije u ovom spotu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/katyperry

Jovan

Editors choice