Justine Skye – BARE WITH ME (EP)

RnB pevačica Justine Skye je svoje fanove obradovala EP izdanjem BARE WITH ME. Ekstremno kvalitetan RnB zvuk koji nam je bio potreban na sceni, čini ovo muzičko izdanje izuzetno dobrim. Sastoji se od šest pesama, a ovo je ujedno njen najiskreniji mini album, na kom peva o svim problemima koji su je snašli ove godine (seksualno uznemiravanje i raskid sa reperom GoldLinkom).

A$AP Rocky – Babushka Boi

Samo nekoliko nedelja nakon što je napokon pušten iz zatvora u Švedskoj, reper A$AP Rocky objavljuje dugo očekivan singl Babushka Boi. Ovu pesmu je ranije izvodio uživo za svoje fanove na nastupima. Tipičan rap single za ovog artista sa jako interesantnim muzičkim videom mu daju hit u najavi na Billboard Hot 100 listi.

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Lana Del Rey – Doin’ Time

Lana Del Rey je visoka nekoliko metara više nego inače u novom spotu za single Doin’ Time, pesma koja je jedan od najvećih hitova leta. Ovaj spot ujedno prati i njen novi album Norman Fucking Rockwell, koji je objavljen danas.

Katy Perry – Small Talk

Katy Perry je uveliko u toku promocije novog singla Small Talks, koji je pisao i producirao Charlie Puth. Ovo je potpuno novi muzički pravac za ovu pevačicu, što nije još uvek najbolje prihvaćeno od strane publike, ali polako… Uskoro ćemo sigurno videti Katy ponovo u vrhu top lista.

Kygo & Whitney Houston – Higher Love

Nakon što su fanovi preminule pevačice Whitney Houston ostali oduševljeni što napokon imaju priliku da je čuju, pa makar i u traci Kyga, singl Higher Love je sada i ekranizovan. Ovaj spot je evidentno inspirisan osamdesetim godinama prošlog veka, a malo nas podseća i na čuveni spot Eric Prydza za pesmu Call on me.

Julia Michaels – 17

U novom singlu sa njenog mini albuma Inner Monologue Pt.2 , Julia Michales se seća svojih tinejdžerskih godina kroz emotivni singl 17. Interesantan spot koji opisuje sve te ljubavi iz doba puberteta je zaista mnogo sladak, što u svima budi te nostalgične emocije.

Ava Max – Torn

Nakon što je ceo svet oduševila svojim singlom Sweet But Psycho, sada je došao trenutak da Ava Max još jednom sve zarazi svojom novom pesmom TornDisko-inspirisana traka je ekranizovana, a spot u kom Ava glumi superheroja je dobar marketinški trik, s obzirom na to da je na bini VMAs bila takođe obučena kao superheroj.

Drake – Money In The Grave Feat. Rick Ross

Reper Drake je trenutno u promociji svoje kompilacije Care Package, a singl Money In The Grave na kojem gostuje Rick Ross je napokon dobio svoj spot. Drake očigledno ima veliku želju da ima još jedan top 10 hit na Billboard Hot 100, a možda bi baš ovaj spot mogao da ga vrati na vrhove top lista.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Comments