Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

2/3

Skip Marley & H.E.R. – Slow Down

Jedno od najlepših izdanja ovog petka je saradnja nastala između Skip Marleya i RnB senzacije H.E.R. Numera Slow Down je savršen spoj RnB muzike i reggee muzike koji nam je uvek svima potreban.

FKA Twigs – MAGDALENE (Album)

Napokon je objavljen drugi studijski album pevačice FKA Twigs, koji su fanovi čekali čak pet godina. Ovo muzičko izdanje se sastoji od devet numera od čega je samo jedna muzička saradnja – holy terrain sa reperom Futureom. Ovaj album je već odlično prihvaćen od strane kritičara što daje veliku prednost ovoj umetnici.

Róisín Murphy – Narcissus

Ništa nas ne obraduje kao kad Róisín Murphy objavi novi singl. Numera Narcissus je pesma inspirisana disco muzikom, provučena kroz takoreći “filter” novije elektronske muzike, a i možemo da potvrdimo ono što je pevačica već rekla pre nekoliko meseci – u najboljem je kreativnom procesu u svom životu definitivno.

Alicia Keys – Show Me Love (Feat. Miguel & 21 Savage)

Novi singl Alicie Keys Show Me Love koji je prvenstveno urađen u vidu saradnje sa Miguelom je dobio sad i remix verziju sa reperom 21 Savage. Dok čekamo i spot za ovo muzičko izdanje uživamo u jednom od najlepših numera ove jeseni.

Frank Ocean – In My Room

Frank Ocean ne staje sa novom muzikom, na našu sreću! Najnoviji singl In My Room je već dobro poznata numera za ovog artista, a mi možemo samo da uživamo u muzici Franka i da se nadamo da će uskoro i treći studijski album ugledati svetlost dana.

Meghan Trainor – Workin’ On It (Feat. Lennon Stella & Sasha Sloan)

Meghan Trainor je napokon spremna da objavi svoj drugo očekivani treći studijski album koji je trebao izaći još u januaru ove godine, ali je izdavanje istog na našu žalost otkazano. Sada imamo zvaničan datum – 31.01.2020., a do tada uživamo u njenoj novoj saradnji sa Lennon Stellom Sashom Sloan na numeri Workin’ On It. Lepa uptempo balada koja je siguran budući radijski hit.

Niall Horan – Nice To Meet Ya (Diplo Remix)

Singl Nice To Meet Ya bivšeg člana benda OneDirecton, Niall Horana je zahvaljujući Diplu dobio remix verziju koju već preobožavamo. Ovo je odlična pesma da je slušaš kad zaglaviš u gužvi u gradu dok se vraćaš s posla jer ima taj ritam koji ti jednostavno izvlači osmeh na lice.

Editors choice