Ona najbolje zna kako da od jednostavnih klasičnih komada uz pomoć detalja dođe do moderne kreacije. Tako je uradila i ovog puta za narednu jesenju i zimsku kolekciju. Revija na kojoj je predstavljena najnovija kolekcija Viktorije Bekam za sada je najbolji šou koji je predstavljen na Nedelji mode u Njujorku.

Kolekcija koju je uradila jeste sam dokaz koliko je napredovala u svetu mode. Dominiraju kreacije koje nemaju strukiran pojas i uglavnom su u belom, crnom ili crvenom izdanju. Naš favorit su naborane suknje i haljine. Ravne pantalone, print dugački kaputi i prsluci bez rukava obeležiće i narednu jesenju i zimsku sezonu.

Naravno Viktoriji je ovo veoma važno u daljoj karijeri, ali ništa ne bi bilo potpuno da njeni momci i ćerkica nisu bili prisutni u prvom redu na ovom događaju.

vb embed 1 new 2816558a New York Fashion Week: Viktorija Bekam vb embed 2 new 2816557a New York Fashion Week: Viktorija Bekam vb embed 3 new 2816556a New York Fashion Week: Viktorija Bekam vb ap bow 2816493a New York Fashion Week: Viktorija Bekam
harper dav0d beckham New York Fashion Week: Viktorija Bekam

Porodica na okupu


Dragana Katić 

Comments