5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Svetla velikog platna, oduševljenje dok sam izlazio iz bioskopa i zamišljao sebe u ulozi Martija Mekflaja. Film – “Povratak u buducnost II”, godina 1989. Verujem da su mnogi od vas pogledali kultnu trilogiju, a u slučaju da vas je to nekako zaobišlo, ukratko ću vam prepričati. Priča se vrti oko našeg glavnog junaka Martija (Michael J. Fox), njegovog prijatelja naučnika Dr. Emeta Brauna (Christopher Lloyd) i putovanja kroz vreme. Prošlost, sadašnjost i budućnost, sa puno obrta.

Uglavnom, nisam imao nameru da vam pričam o filmu, već o jednom modnom predmetu koji je bio i ostao san armije fanova. Nike Air Mags – patike budućnosti.

Godinama unazad Nike je pravio modele inspirisane dizajnom originalnih magnetnih patika. Neki od tih modela ugledali su svetlost dana, neki su ostali samo na prototipu.

Timeline:

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Godine 2009. Nike je registrovao patent za magnetne patike i samim tim pojačao spekulacije o proizvodnji. Godina 2015. označena je kao godina masovne proizvodnje.

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Brzinom svetlosti (ili većom!), juče je Internet obišla vest o Nike promociji sa motivima iz trilogije. Specijalizovani sajtovi za patike utrkivali su se ko će dati tačniju informaciju, a fanovi su već pripremili kreditne kartice i blanko čekove. Počela su nagađanja, komentari, oduševljenje i divljenje. U moru spekulacija, nekoliko sati kasnije sve je bilo kristalno jasno.

Nike Air Mags su stvarnost!

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Međutim, uvek postoji ali

Proizvedeno je samo 1500 pari, a prodavaće se isključivo putem aukcije na adresi nikemag.eBay.com.

Aukcija traje do 18. Septembra. Svakog dana biće ponuđeno 150 pari čija je početna cena 3.000 USD.

FAQ (Najčešće postavljena pitanja) na stranici otkrivaju i to da patike nisu za nošenje, da ne koriste magnetni način vezivanja, kao i to da će suosnivač Google-a Sergej Brin (Sergey Brin) i njegova supruga En Vojčicki (Anne Wojcicki), suosnivač kompanije za genetski razvoj 23andMe, svojom donacijom izjednačiti iznos aukcije.

Sva prikupljena sredstva idu The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research fondaciji. Michael J. Fox oboleo je početkom 90-ih, a fondaciju je osnovao 2000. godine.

Pored svih poznatih ličnosti i kolekcionara biće jako teško, gotovo nemoguće doći do svog para.

Nama, običnim smrtnicima ostaje 2015.

San se nastavlja…

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare


Marinko Marinko radi kao IT sistem administrator. Voli tehnologiju, kupovinu preko Interneta, house muziku, leto, cool devojke, Pringles čips. Ne voli mnogo toga, bolje da ne počinje.

Editors choice