Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Nike Air Mags – neki snovi se ipak (ne) ostvare

Nike Air Mags – neki snovi se ipak (ne) ostvare

Svetla velikog platna, oduševljenje dok sam izlazio iz bioskopa i zamišljao sebe u ulozi Martija Mekflaja. Film – “Povratak u buducnost II”, godina 1989. Verujem da su mnogi od vas pogledali kultnu trilogiju, a u slučaju da vas je to nekako zaobišlo, ukratko ću vam prepričati. Priča se vrti oko našeg glavnog junaka Martija (Michael J. Fox), njegovog prijatelja naučnika Dr. Emeta Brauna (Christopher Lloyd) i putovanja kroz vreme. Prošlost, sadašnjost i budućnost, sa puno obrta.

Uglavnom, nisam imao nameru da vam pričam o filmu, već o jednom modnom predmetu koji je bio i ostao san armije fanova. Nike Air Mags – patike budućnosti.

Godinama unazad Nike je pravio modele inspirisane dizajnom originalnih magnetnih patika. Neki od tih modela ugledali su svetlost dana, neki su ostali samo na prototipu.

Timeline:

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Godine 2009. Nike je registrovao patent za magnetne patike i samim tim pojačao spekulacije o proizvodnji. Godina 2015. označena je kao godina masovne proizvodnje.

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Brzinom svetlosti (ili većom!), juče je Internet obišla vest o Nike promociji sa motivima iz trilogije. Specijalizovani sajtovi za patike utrkivali su se ko će dati tačniju informaciju, a fanovi su već pripremili kreditne kartice i blanko čekove. Počela su nagađanja, komentari, oduševljenje i divljenje. U moru spekulacija, nekoliko sati kasnije sve je bilo kristalno jasno.

Nike Air Mags su stvarnost!

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare

Međutim, uvek postoji ali

Proizvedeno je samo 1500 pari, a prodavaće se isključivo putem aukcije na adresi nikemag.eBay.com.

Aukcija traje do 18. Septembra. Svakog dana biće ponuđeno 150 pari čija je početna cena 3.000 USD.

FAQ (Najčešće postavljena pitanja) na stranici otkrivaju i to da patike nisu za nošenje, da ne koriste magnetni način vezivanja, kao i to da će suosnivač Google-a Sergej Brin (Sergey Brin) i njegova supruga En Vojčicki (Anne Wojcicki), suosnivač kompanije za genetski razvoj 23andMe, svojom donacijom izjednačiti iznos aukcije.

Sva prikupljena sredstva idu The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research fondaciji. Michael J. Fox oboleo je početkom 90-ih, a fondaciju je osnovao 2000. godine.

Pored svih poznatih ličnosti i kolekcionara biće jako teško, gotovo nemoguće doći do svog para.

Nama, običnim smrtnicima ostaje 2015.

San se nastavlja…

 Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare Nike Air Mags  neki snovi se ipak (ne) ostvare


Marinko Marinko radi kao IT sistem administrator. Voli tehnologiju, kupovinu preko Interneta, house muziku, leto, cool devojke, Pringles čips. Ne voli mnogo toga, bolje da ne počinje.

Editors choice