Napravljeni da izdrže u svim vremenskim uslovima, COOLPIX modeli savršeno se uklapaju u aktivan životni stil.

Nikon Europe danas predstavlja dva izdržljiva kompaktna foto-aparata u paleti COOLPIX proizvoda, a oba su namenjena osobama sa aktivnim životnim stilom. Model COOLPIX AW120 sa 16 megapiksela i brzim objektivom sa optičkim zumom od 5x, vodootporan do 18 m, otporan na udarce do 2 m i otporan na hladnoću do -10°C, opremljen je da izdrži i najekstremnije ekspedicije. Jednostavan je za rukovanje i zabavan za korišćenje, model COOLPIX S32 od 13 megapiksela je napravljen za celu porodicu, bez obzira na to koliki su avanturisti.

Nikon COOLPIX AW120 

Model COOLPIX AW120 predstavlja značajnu novinu u Nikon paleti izdržljivih tehničkih uređaja, napravljenih za sve koji žele da zabeleže svoju avanturu u punom sjaju. Model COOLPIX AW120 od 16 megapiksela je dovoljno izdržljiv da bude pouzdan saputnik u svakoj avanturi. Ovaj model je sastavni deo opreme svakog ekstremnog istraživača.

Otporan na dubini do 18 m, na udarce do 2 m i na hladnoću do -10°C, beleži vaše kretanje pomoću ugrađenog GPS-a, GLONASS-a, svetskih mapa i kompasa što ga čini savršenim za praćenje plana putovanja. Ugrađeni Wi-Fi omogućava da podelite svaki trenutak avanture, koristeći pametan uređaj, a takođe možete da snimate filmove u Full HD formatu. Veoma širok objektiv od 24 mm f/2,8 sa optičkim zumom od 5x pruža optimalnu količinu svetla čak i u najtamnijim uslovima na kopnu ili pod vodom.

AW120 GR Nikon: Modeli za aktivan životni stil

Bez obzira na to gde se nalazite, CMOS senzor fotoaparata sa pozadinskim osvetljenjem od 16 MP omogućava da uvek dobijate odlične performanse i jasne fotografije sa niskim šumom, čak i kada fotografišete u uslovima nedovoljnog osvetljenja, dok veliki OLED ekran od 7,5 cm i sa 921,000 tačaka ima superiornu vidljivost koja omogućavaju jasnu reprodukciju, čak i pod vodom ili na direktnoj sunčevoj svetlosti. U slučajevima kada tokom avantura želite da snimite video, model AW120 snima pokret pri brzini od 1080/60i sa optičkim zumom i autofokusom. Usporeno i ubrzano, pri brzinama od 15 do 240 fps, možete da proživite i iznova doživite svaki sekund velike avanture. Nikon Coolpix AW120 naći će se u prodaji od 27. februara ove godine.

Nikon COOLPIX S32 

Jednostavan za rukovanje, zabavan za korišćenje i dovoljno izdržljiv za celu porodicu, COOLPIX S32 od 13 megapiksela je foto-aparat koji će svi veoma lako koristiti. Uglađen dizajn omogućava lako držanje i rukovanje – bez obzira na to da li ga drže deca ili odrasli. Napravljen da traje – otporan na udarce, prašinu i vodu – savršeno se uklapa u aktivan porodični život.

Istražite zabavne funkcije ovog modela kroz meni koji lako možete da razumete, dok zaobljeni ergonomski dizajn čini ovaj foto-aparat idealnim za svakoga, od dece do baka i deka.

S32 PK Nikon: Modeli za aktivan životni stil

Jednostavnost rukovanja ide uz odlične rezultate i uvek ćete dobiti jasne, oštre fotografije ako koristite model COOLPIX S32. Ovaj kompaktan foto-aparat napravljen je za korišćenje u najraznovrsnijim situacijama – otporan je na prašinu, na udarce do 1,5 m i vodu do 10 m – pa možete da ga nosite svuda sa sobom.

Nikon Coolpix S32će naći se u prodaji od 27. februara ove godine.

Comments