Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

2/3

I za kraj, ono o čemu se najviše govorilo, ali se govori i dalje. Tačnije, ona o kojoj se najviše govorilo – Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford koja je imala svoju prvu reviju ikada na Calvin Klein reviji ubrzo nakon svog 16. rođendana. Ali, nije se tu zaustavila. Šetala je dalje pistama na reviji Alexander Wang kolekcije, Fenty x Puma by Rihanna, a sve je zatvorila učestvovanjem na Marc Jacobs reviji.

Nedelja mode u Londonu

Kao i svake godine, London je okupio brojna velika imena iz modnog, ali i sveta poznatih, kako bi se prikazalo šta je to što modne kuće predviđaju kao najveće trendove za proleće 2017. godine i na čemu su to naporno radili tokom prethodnih meseci. Možda nije imalo toliko epskih momenata koliko na nekim drugim Nedeljama mode, ali svakako je bilo onoga po čemu će se i te kako pamtiti.

Iako nije direktno u vezi sa kolekcijama koje su predstavljene, sa revijama i imenima modnih dizajnera, jedan od veoma velikih trenutaka bilo je pojavljivanje Kejt Mos sa ćerkom na Topshop reviji, koja je ujedno bila modni debi njenoj ćerki, Lili Grejs Mos Hek, budući da se po prvi put našla u prvom redu jedne modne revije.

kejt mos sa ćerkom lfw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Kao što se stalno i dešava, neka revija zauzme prvo mesto, bude ona o kojoj se najviše priča, piše, ona koja ostavlja najveći utisak. Definitivno, ove godine je to bila Burberry revijakoja je čak nazvana i najviralnijom, budući da su svi komadi takvi da uzimaju pažnju bilo kog od onih koji posmatraju. Revija se održala u kući koja datira još iz 1779. godine, a cela priča kako kolekcije, tako i revija duboko je ukorenjena u istoriji, te konačnom prekidanju kazni kao što je bilo deportovanje u kolonije Australije, te smrtne kazne vešanjem. UZ sve ovo, teško je ne primetiti kako su komadi u stvari skoro 50% povratak korenima, budući da je burberry šara i te kako prisutna, kao i bejzbol kape, te ostatak komada i detalja koji su ključni i prepoznatljivi za ovu modnu kuću.

burberry lfw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Editors choice