Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Septembar je uvek vreme za visoku modu, predstavljanje najvažnijih kolekcija svih modnih kuća i najvećih imena među modnim dizajnerima i kreatorima. I ovaj septembar napravio je veliki “bum” u svetu zbog svega onoga što je prikazano na pistama počev od Njujorku, preko Londona, što se svakako nastavilo u Milanu, a ovih dana se sve privodi kraju u savršenom Parizu! Od prvog do poslednjeg grada, kroz četiri najvažnije Nedelje mode na svetu, ovo su bili neki od najvažnijih i najboljih momenata, dok pojedine zaista možemo nazvati epskim!

Nedelja mode u Njujorku

Od pojave novih modela, preko padova manekeni, pa sve do savršenih kolekcija – mesec mode obeležila je Nedelja mode u Njujorku koja je trajala od 7. do 14. septembra. Kroz sedam dana kolekcije koje su prikazane oduzimale su dah svetu, a modne stručnjake definitivno ostavljale bez teksta. Jedna od njih svakako je bila seksi, iskričava kolekcija za proleće 2018. Tom Ford na kojoj je svakako najviše pohvala i najveću pažnju privukla Džidži Hadid.

tom ford x gigi hadid newyork fw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Kad smo već kod Hadidovih, sestre su imale do sada najslađi momenat na pisti, o kojem su svi govorili. Na reviji prolećne kolekcije Anna Sui Džidži je doživela mali peh, koji se često dešava manekenkama, a to je pad na sred piste – jedino što je to velika “stvar” kada baš ona padne. Međutim, u pomoć joj je pritekla sestra, Bela Hadidi, zbog čega je ovaj predivni trenutak obeležio celu reviju, pa i samu Nedelju mode.

gigi bella hadidi anna sui Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Kada smo već kod revija koje su obeležile njujoršku Nedelju mode, svakako se moramo prisetiti spektakularnog dolaska Rijane na motoru, koja se u krajnje urbanoj kombinaciji pojavila na pisti. Lansiranje beauty proizvoda, te predstavljanje Fenty x Puma kolekcije bio je jedan od velikih momenata tokom ovih dana.

rijana i puma fenty Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Editors choice