Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Septembar je uvek vreme za visoku modu, predstavljanje najvažnijih kolekcija svih modnih kuća i najvećih imena među modnim dizajnerima i kreatorima. I ovaj septembar napravio je veliki “bum” u svetu zbog svega onoga što je prikazano na pistama počev od Njujorku, preko Londona, što se svakako nastavilo u Milanu, a ovih dana se sve privodi kraju u savršenom Parizu! Od prvog do poslednjeg grada, kroz četiri najvažnije Nedelje mode na svetu, ovo su bili neki od najvažnijih i najboljih momenata, dok pojedine zaista možemo nazvati epskim!

Nedelja mode u Njujorku

Od pojave novih modela, preko padova manekeni, pa sve do savršenih kolekcija – mesec mode obeležila je Nedelja mode u Njujorku koja je trajala od 7. do 14. septembra. Kroz sedam dana kolekcije koje su prikazane oduzimale su dah svetu, a modne stručnjake definitivno ostavljale bez teksta. Jedna od njih svakako je bila seksi, iskričava kolekcija za proleće 2018. Tom Ford na kojoj je svakako najviše pohvala i najveću pažnju privukla Džidži Hadid.

tom ford x gigi hadid newyork fw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Kad smo već kod Hadidovih, sestre su imale do sada najslađi momenat na pisti, o kojem su svi govorili. Na reviji prolećne kolekcije Anna Sui Džidži je doživela mali peh, koji se često dešava manekenkama, a to je pad na sred piste – jedino što je to velika “stvar” kada baš ona padne. Međutim, u pomoć joj je pritekla sestra, Bela Hadidi, zbog čega je ovaj predivni trenutak obeležio celu reviju, pa i samu Nedelju mode.

gigi bella hadidi anna sui Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Kada smo već kod revija koje su obeležile njujoršku Nedelju mode, svakako se moramo prisetiti spektakularnog dolaska Rijane na motoru, koja se u krajnje urbanoj kombinaciji pojavila na pisti. Lansiranje beauty proizvoda, te predstavljanje Fenty x Puma kolekcije bio je jedan od velikih momenata tokom ovih dana.

rijana i puma fenty Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (1. deo)

Editors choice