#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

O prvom danu Njujorške nedelje mode čitajte ovde.

Drugi dan New York Fashion Week-a se nastavio ustajanjem u pola šest i radom na još jednoj prezentaciji. U pitanju je bio brend NAHM. Iako naziv brenda nije obećavao previše, sve je počelo da dobija zanimljivije konture kada su sat i po vremena pre početka prezentacije prisutni reporteri iznenada počeli paljbu svojim kamerama i fotoaparatima. Trenutna zbunjenost je nestala kada se ispred kamera naslutilo lice nekog ko je delovao prilično poznato. Tomi Hilfiger (Tommy Hilfiger)! Jedna zabuna je razjašnjena, ali je druga, praktično još veća, nastupila. Šta će on ovde? Da li sam ja toliko neobavešten o modi da mi nije poznat brend na koji dolaze neki od najviđenijih dizajnera današnjice? I to sat i po vremena pre početka prezentacije! Srećom, tu je uvek neko ko je upućeniji od vas i ko će vam otkriti da celo jutro zapravo radite za Aleksandriju Hilfiger (Alexandria Hilfiger)! U tom trenutku, čak iako ste ubeđeni da ste imuni na celebrity groznicu, automatski počinjete da gledate na ceo događaj drugim očima i malo manje pažnje obraćate na neverovatne poglede na Menhetn iz Milk studija, a malo više na to ko se zapravo šeta oko vas.

NAHM je skraćenica koju čine inicijali dizajnerskog dvojca koji iza njega stoje, raspoređeni tako da prvo idu njihova imena, a zatim prezimena. Aleksandrija Hilfiger i Neri Manivong (Nary Manivong) su svoj brend osnovali nedavno, kolekcijom za jesen-zimu 2011. godine. Sam naziv brenda nije samo akronim sastavljen od inicijala njihovih imena. U prevodu sa lao jezika “nahm” znači “voda”, što treba da simbolizuje protok, svežinu i snagu. Ovaj duo dizajnira žensku odeću čiji je stil inspirisan muškim košuljama, kojima se dodaju ženstveni detalji formirajući interesantne siluete. Deo kolekcije je bio dominantno beo, ističući krhkost modela koji su ih prezentovali, dok je drugi deo bio baziran na prirodnim bojama koje su se kretale između svetlobraon, narandžaste i žute. Sama prezentacija je urađena kombinovanjem travnate podloge preko koje su prelazili tepisi, a na njima su bili raspoređeni kavezi za ptice i bele raskošne stolice, barokni ramovi za slike i kapije od kovanog gvožđa.

Prezentacija je protekla uz šum škljocanja fotoaparata, besprekorni stil publike i odličnu muziku. Niko od prisutnih nije ni na trenutka posumnjao da se istoj zgradi paralelno odvija još jedna modna poslastica – snimanje za “Harper’s Bazaar”. A da, možda treba spomenuti da je model na snimanju bila – Madona (Madonna)!

Nekoliko detalja iz backstage-a i ovog puta možete videti u nastavku teksta, u isčekivanju sledeće vinjete.

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije
Tommy 2 birajte koju hocete1 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

Tommy Hilfiger

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije

 Njujorške vinjete – Tajna prezentacije


Tekst i fotografije: Dušan Milojević, nekada talentovani student sociologije, zahvaljujući svojoj neodgovornosti i povodljivom duhu nikada nije završio studije, već je počeo da luta po svetu kroz različite profesije i veze, završivši kao bebisiterka u Tribeci. U pauzama između čuvanja deteta po parkovima na Menhetnu i fotografisanja u backstage-u na Njujorškom fashion week-u, ponekad nešto i napiše. Obožava shopping samo kada ima dovoljno keša, a glavna dilema poslednjih meseci mu je šta bi mu Frank Sinatra rekao u slučaju “If I can NOT make it there”.

Editors choice