Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

noah mills v magazine mario testino Noah Mills

Noa Mils (Noah Mills) je američki model rođen u Torontu, a odrastao u Baltimoru (Merilend, SAD). Jedan je od petoro dece u porodici, i sa 14 godina otišao je u Australiju radi daljeg školovanja u internatu, što mu je teško palo, ali gleda na to kao na sjajno iskustvo. Njegov prvi modeling posao bio je u Vankuveru, Kanadi, u robnoj kući. Profesionalnu karijeru započinje u 2003. sa dvadeset godina, kada počinje da radi i za mnoge modne agencije, pre svega za Vileminu (Wilhelmina).

noah mills naked 02 Noah Mills

Godine 2004, Mils je debitovao kao model za jesenje Gucci i Yves Saint Laurent kolekcije u Milanu i Parizu. Početkom 2005. potpisuje ugovor sa D&G. Bio je i ostao neizostavan model na revijama Dolce & Gabbana, Versace, Michael Kors. U 2009, Mils se pojavio u kampanji za D&G parfem “Antologija” sa mnogim drugim poznatim modela, uključujući Klaudiju Šifer (Claudia Schiffer), Naomi Kembel (Naomi Campbell) i Tajsona Balua (Tyson Ballou). Inače, Noa je za ovaj brend radio četiri uzastopne oglasne kampanje.

U 2010, pojavio se u filmu “Seks i grad 2” (Sex and the City 2). Noa u filmu glumi Nikija za kojim Samanta, koju glumi pedesetrogodišnja godišnja Kim Katral (Kim Cattrall), jednostavno poludi. Za audiciju i kasnije za film se dosta spremao jer je znao koliko publiciteta uloga vuče za sobom.

Noa je izjavio i kako je Kim privatno vrlo drugačija od Samante koju u filmu glumi, i naglasio je kako ga je posebno oduševilo to što je ona bila spremna i da ostane na snimanju i duže nego što je planirano, kako bi mu pomogla oko glume i vežbala tekst sa njim, čak i onda kada joj je na raspolaganju zamena. Imao je tremu, jer je to bila njegova prva filmska uloga, ali je bio prezadovoljan članovima ekipe sa kojima se jako lepo slagao, pa je trema brzo nestala.

Noa je jedan od Lacoste modela u kampanji “Novi izgled” (“New Look”) koja je javnosti predstavljena u januaru 2011. i predstavlja drugačiji koncept oglašavanja, tzv. “nekonvencionalni šik”. Mert i Markus (Mert and Marcus) su snimali ovu kampanju gde modeli nose legendarne bele polo majice brenda Lacoste kombinovane sa svečanom garderobom i leptir-mašnama.

Tom Ford Menswear Spring Summer 2008 Ad Campaign.preview Noah Mills

Mils trenutno uzima časove glume i planira da se fokusira na nove uloge. Pored toga, u svom stanu ima studio i uči o produkciji hip hop albuma. U slobodno vreme, Noa igra košarku kako bi ostao u top formi. Voli da se oblači opuštenije, a smatra da mu je samopouzdanje najveći adut.

Noah Mills for Calzedonia 00B1 Noah Mills
Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Editors choice