Deli nas još nekoliko dana od jedinstvene manifestacije  koju s nestrpljenjem iščekujemo svake godine- mt:s Noć Reklamoždera. Nakon turneje u 150 gradova sveta, stiže u Beograd po 13. put, kao najbolja uvertira za nezaboravne novogodišnje praznike. Sigurno ste bili na reklamnoj dijeti godinu dana, zato stiže oko 300 reklama koje će svojom originalnošću, fantastičnim idejama  i duhovitošću, utoliti vašu glad.

I ove godine očekuje vas sjajna atmosfera. Aplaudiraćemo najboljima koji će dobiti prestižna priznanja – “Brend Srbija” – nagrada za promociju naše zemlje u svetu, a nagradu će i ove godine uručiti generalni pokrovitelj, kompanija mt:s! Pored Brenda Srbije biće uručena i priznanja “Grand Slam” – nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga koja će ove godine pripasti gospodinu Srđanu Šaperu, “Ambasador Reklamoždera” – priznanje za promociju Srbije tokom karijere, “World Tour”– nagrada za reklamu koja se našla u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera.

NAJ REKLAMA U SRBIJI U 2011 Sastanak sa Srecom Lutrije Srbije dobitnici Dejan Nedic i Senka Pajic agencija DRAFT FCB AFIRMA1 Noć Reklamoždera 2012.

Naj reklama u Srbiji u 2011, Sastanak sa Srećom Lutrije Srbije, dobitnici Dejan Nedić i Senka Pajić, agencija "Draftfcb Afirma"

Svake godine Noć Reklamoždera, ima svoju temu – bili smo u znaku tenisa nakon prvog osvojenog Grand Slam-a Novaka Đokovića, u znaku nauke povodom 150 godina od rođenja Nikole Tesle, u znaku vode u godini koju je zlatnom medaljom ulepšala Nađa Higl. Takođe, teme su bile i Olimpijada i prijateljstvo, a ove godine tema mt:s Noći Reklamoždera je Midnight Madness svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija.

dobitnici Noć Reklamoždera 2012.

Dosadašnji dobitnici

Za sve fanove i ljubitelje domaćih reklama, a u cilju podrške domaće kreativnosti, godinama organizujemo i glasanje za Najpopularniju domaću reklamu. Glasanje je u toku, 10 finalista je u trci za najprestižniju nagradu, koja zavisi isključivo od glasova publike. Glasajte na sajtu nocreklamozdera.com za:

– SBB: Prosto k’o pasulj

– MTS: Novak i prijatelji

– DIS: Kupuj domaće u domaćoj trgovini

– Grand Kafa: Šoljice

– IDEA: Kad imaš Ideu imaš sve

– Sportingbet.rs: Neodoljiva ponuda

– Knjaz Miloš: Voda koju voliš

– Schweppes: Boss

– B92: Siti i vitki

– Imlek: Moja kravica uz mene svaki dan

Proglašenje Naj domaće reklame 2012. na Noći Reklamoždera, 22.12.2012. od 20:30h.

Nakon svečanog otvaranja očekuje vas šest sati programa koji čine najkraći filmovi na svetu. Očekuje vas mnogo smeha, dobre zabave, mogućnost da i sami budete deo reklame, da otputujete u Rim, da steknete nova prijateljstva i da razmenite sa njima ideje – jer kad imate Ideje imate sve.

Cena ulaznice: 700 din

Prodaja karata: blagajne Sava Centra, Doma omladine, Doma sindikata, info pult TC Ušće…

Online naručivanje: eventim.rs ili call centra 0900 11 0011

Online naručivanje: ticketline.rs

Comments