Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Noćenja kod drugara/drugarica (za odrasle)

Noćenja kod drugara/drugarica (za odrasle)

1/2

Znate ono kako ste jednog trenutka u srećnom braku, a drugog otkrijete kako vas muž s kojim ste provele 20 godina vara sa nekim ko je deset godina mlađi? E, pa, ja znam!

Mnogo bolje

Prešla sam put od žene koja odlazi sa mužem u klubove sa kolegama, majke đaka koji su već u srednjoj školi, do same tridesetdevetogodišnje žene. U ovom članku ću s vama podeliti sve one momente ključanja mozga, češkanja glave, da-li-je-ovo-nečija-šala-na-moj-račun, i slične trenutke iz mog samačkog života. Osetite se pozvane da učite iz mojih grešaka…

A gde je odgovornost u celoj priči?

Uh! Proklet da je samački život!

Da vam kažem šta mi najviše nedostaje u samačkom životu, pored muža. Oslonac! Mnogo bolje se snalazim u posvećenoj vezi, a jedan od najvećih razloga za to je što imam tu drugu osobu koju mogu da pogledam u oči i budem potpuno iskrena. Nikada nisam dobro lagala i ne divim se ljudima koji imaju tu veštinu. I kada sam bila udata, nabacivali su mi se i, kao većina žena, imala sam svoje male simpatije, ali nikada nisam prešla granicu. U tih 20 i više godina braka nisam ni poljubila drugog muškarca. Nisam mogla da zamislim da nekoga tako povredim (mog bivšeg muža koji, očito, nije brinuo o ovim stvarima).

Nemam više nekoga kome moram da pogledam u oči ako zabrljam, a i deca su mi odrasla pa više ne polažemo račune jedni drugima – ako će jedno od nas biti van kuće tu noć, samo pošaljemo sms ostatku, čisto da ne bi brinuli.

1slika1 Noćenja kod drugara/drugarica (za odrasle)

A gde je odgovornost u celoj priči?

Radim šta mi se prohte

Kad već nikome ne odgovaram, mogu da radim šta hoću. Uživam u samačkom životu i – zaista uživam. Volim da za večeru jedem šta god hoću i kada hoću da jedem. Volim da gledam šta hoću na TV-u. Volim što mogu da dođem kada god hoću i odem kada god hoću, i ne moram da proveravam da li za nekoga moram nešto da odradim. Posle dve decenije stavljanja drugih ispred sebe i posle dve decenije rasporeda – ova opuštenost veoma prija.

Editors choice