Kroz inovacije na području razumevanja nege kože sa nepravilnostima Normaderm linija proizvoda postala je stručnjak za čišćenje, negu i prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima. Dnevnoj Normaderm potpunoj hidratantnoj nezi ove godine se pridružuje revolucionarna noćna nega: Normaderm Night Detox, nova Vichy nega koja tokom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom, nepravilnosti i pore čini manje vidljivim, a ten postaje svež i čist. Noćno nanošenje aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana. Normaderm potpuna hidratantna nega i Normaderm Night Detox zajedno predstavljaju potpunu negu za masnu kožu sklonu nepravilnostima, za dan i noć.

Tokom spavanja na koži se i dalje pojačano stvara sebum: osećaj “prljave” kože prilikom buđenja uzrokovan je povećanim lučenjem sebuma tokom noći. Biološku aktivnost kože na kojoj se temelje sve funkcije  ljudskog organizma reguliše cirkadijalni ritam (24 sata), pa stvaranje sebuma doseže svoj vrhunac oko četiri sata ujutru. Lučenje sebuma je tada pojačano i katalizuje proliferaciju bakterija što uzrokuje nečistoće na masnoj koži. Upravo zbog toga je masna koža nakon buđenja lošijeg kvaliteta, sjajna, lepljiva i začepljenih pora. Koža više ne diše i ne može da vrši svakodnevne procese.  

148 Normaderm Night Detox: Noćna nega za sveže jutro masne kožeNormaderm Night Detox je nova Vichy noćna nega protiv nepravilnosti za čistiju kožu. Prilikom buđenja koža je manje masna, glatkija, pore su manje vidljive, pa je koža lica očišćena i blistava. Formula sadrži perlit i apsorbujuće čestice koje upijaju višak proizvedenog sebuma tokom noći i kombinaciju Eperulina, LHA i salicilne kiseline za smanjivanje nečistoća i uklanjanje nepravilnosti. Inovativna formula lučenje viška sebuma tokom noći drži pod kontrolom, pa nepravilnosti i pore postaju manje vidljive, a ten svež i čist. Brzo upijajuću i nemasnu teksturu potrebno je nanositi uveče na čistu i suvu kožu. Proizvod je testiran pod dermatološkim nadzorom i primeren je za osetljivu kožu.

Revolucionarna dvojna tehnologija

Noćno nanošenje aktivira obe tehnologije koje vrše detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana.

Detoksikacija: Eperulin je ekstrakt iz granja amazonskog drveća, snažan antioksidans protivupalnih svojstava. LHA – keratolitički aktivni sastojak oslobađa kožu od toksina povezanih sa nakupljanjem mrtvih ćelija. Salicilna kiselina poznata je po svom keratolitičkom delovanju, pa uklanja mrtve ćelije sa površine kože, čisti pore bez nadraživanja i reguliše stvaranje sebuma.

Čišćenje: Perlit + apsorbujuće čestice – biološki i “prirodni” sunđer sa sposobnošću upijanja pet puta veće količine sebuma od svoje težine. Perlit u kombinaciji sa ostalim apsorbujućim česticama upija višak sebuma koji je tokom noći nastao.

232 Normaderm Night Detox: Noćna nega za sveže jutro masne kožePotpuna nega za kožu sklonu nepravilnostima: Dan & Noć

Linija Normaderm je stručnjak za preoblikovanje kože sa nepravilnostima: proizvodi za čišćenje, negu i prekrivanje pružaju potpunu borbu protiv nepravilnosti, proširenih pora, masnog sjaja, crvenila i neujednačenog tena. Dnevnoj Normaderm hidratantnoj nezi za kožu sklonu nepravilnostima nedavno se pridružio Normaderm Night Detox, pa obe nege zajedno sada čine aktivni dnevno-noćni duo koji u potpunosti preoblikuje kožu sklonu nepravilnostima.

Normaderm Night Detox: 1.865,07 RSD*

*Neobavezujuća maloprodajna cena

320 Normaderm Night Detox: Noćna nega za sveže jutro masne kože
Comments