Za masnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda zbog čega koža, posebno u  T-zoni (čelo, nos, brada), dodatno sija. Svakodnevna rutina čišćenja i nege kože je od ključnog značaja za rešavanje problema masne i problematične kože. Važno je odabrati proizvode prikladne za određeni tip kože kako bismo regulisali lučenje sebuma, a da pritom ne isušimo kožu. Vichy linija “Normaderm” je kompletna linija za borbu protiv nepravilnosti – za svaki tip kože.

Za masnu i problematičnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda i zato pravilno čišćenje i nega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Tajna uspešnog uklanjanja nepravilnosti se skriva u rutini i poštovanju jednostavnog pravila koje će pomoći u postizanju trajnih rezultata: ujutru i uveče očistimo lice primerenim proizvodom koji obezbeđuje blag efekat pilinga i reguliše proizvodnju sebuma. Pravilnom rutinom čišćenja kože smanjićete nepravilnosti i sprečiti nastanak novih.

VICHY NORMADERM Gel Exfoliant 125ml Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Gel Exfoliant

Čišćenje kože je važna svakodnevna rutina koja je kod nege masne i problematične kože potrebna za postizanje optimalnog efekta “Normaderm” proizvoda.

Za potpunu negu masne i problematične kože Vichy je osmislio proizvode za svakodnevnu jutarnju i večernju rutinu koja obuhvata sledeće korake:

1. Čišćenje sa ispiranjem: Za potpuno uklanjanje nečistoća i sebuma sa lica pranje samo vodom nije dovoljno efikasno. Za kožu sklonu nepravilnostima Vichy je stvorio “Normaderm” gel za dubinsko čišćenje problematične kože ujutru i “Normaderm” piling gel za otvaranje pora uveče. U “Normaderm” liniji je takođe na raspolaganju “Normaderm” 3 u 1 nega za čišćenje koja pruža trostruko delovanje: čišćenje lica, piling i maska.

2. Čišćenje bez ispiranja: Za dodatno uklanjanje ostataka nečistoća, sužavanje pora i osvežavanje kože koristimo i losion, tonik ili micelarni rastvor. U liniji “Normaderm” na raspolaganju su “Normaderm” micelarni rastvor 3 u 1 za osetljivu kožu i “Normaderm” losion za čišćenje lica koji sužava pore.

anti age Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Anti-age

3. Dnevna nega: Za različite godine i probleme kože sklone nepravilnostima “Normaderm” ima tri odgovora: “Normaderm” hidratantnu negu za kožu sklonu nepravilnostima koja je ujedno i izvrsna podloga za šminku;  “Normaderm” total mat koji je idealan izbor za osobe sklone masnom sjaju i znojenju – hidratantni gel upija sve znakove masnog sjaja; za žene posle 30. godine koje se osim sa prvim borama takođe bore i protiv nepravilnosti idealan Vichy izbor je “Normaderm” anti-age nega protiv nepravilnosti i bora.

4. Noćna nega: Nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, pa je zbog povećanog stvaranja sebuma bitna adekvatna noćna nega. “Normaderm” hronoaktivna noćna nega deluje iz noći u noć: površina kože je ujednačena, pore sužene, a koža vidljivo čistija.

Comments