Pantalone  i farmerke visokog struka samo su jedan od aktuelnih trendova ove sezone ali svakako nezaobilazan jer su ga sve žene prihvatile sa radošću, pa tako i manekenka Kendal Džener.

Šta je to što ovaj model čini posebnim i omiljenim komadom kod mnogih žena, saznali smo upravo od mlade Kendal čiji stil često poželimo da iskopiramo. Pantalone visokog struka uvek izgledaju elegantno i šik, a lako mogu iskombinovati sa različitim delovima garderobe. Bilo da su farmerke ili pantalone na ivicu ovaj model je zaista obeležio predstojeću sezonu.

1110 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener

Ako se i vama dopada kako izgleda kada istaknete struk upravo ovakvim pantalonama onda ste na pravom mestu jer smo pripremili nekoliko zanimljivih primera kako možete da ih nosite i kombinujete. Ugledajte se na lepu Kendal kojoj ovaj trend definitivno dobro stoji i sa lakoćom ga nosi.

Nosite ih uz crop top majice

Ovog proleća sasvim je dozvoljeno, pa čak i poželjno da pokažete malo kože na svom stomaku, o čemu svedoči kombinacija dubokih farmerki i kraće majice kakvu nosi Kendal. Dobra stvar u vezi sa ovim autfitom je što otkriva samo onoliko kože na stomaku koliko treba i ne morate brinuti o tome da li je pristojno jer ovakav način nošenja pantalona visokog struka je idealan. Ukoliko ste pantalonama prekrlili pupak onda ste pravom putu na najbolji način ispratite ova trend.

339 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener 663 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener

Pokažite ramena

Otkrivena ramena su definitivno jedan od najizazovnijih delova tela. A sa lepšim i sve toplijim vremenom ne postoji razlog zašto ne biste nosili majice koje se spuštaju preko ramena uz duboke farmerke. Ovo je jedan od idealnih modela majica koje možete nositi ako niste sigurni da želite da otkrivate stomak. Bez obzira na to kakav oblik tela imate, kombinacija majice koja otkriva ramena i pantalona visokog struka učiniće vaš izgled savršenim, baš kao i kod Kendal Džener.

9991 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener
Comments