Obucite majice zanimljivog kroja

Ukoliko ste zadovoljni svojom figurom nema razloga da ne otkrijete i malo više kože, ali ovog puta na rukama, te tako preporučujemo da se kao i Kendal odlučite za majice interesantnog dizajna. Top majice koje otkrivaju i ramena i ruke odlično se kombinuju sa pantalonama visokog struka, jer one daju kontrast koji je potreban u ovoj kombinaciji. Iako u gornjem delu pokažete malo više kože, duboke pantalone će sve to nadomestiti upravo ovim modelom.

229 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener

Spremne za žurku

U zavisnosti kakav materijal birate ovaj model pantalona može odlično da posluži kada se spremate za žurku ili neku svečaniju priliku. U tom slučaju birajte one od sjajnog materijala ili one na ivicu, jer daju dodatnu dozu elegancije. Ovakve pantalone same po sebi su dovoljne ali vi ih uvek možete upariti sa majicom koja je takođe elegantna. One sa zanimljivm detaljima poput sitnog paperja ili kamenčića i zanimljivog dezena uvek mogu da osveže već viđene kombinacije.

447 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener 553 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener 774 Nosite pantalone VISOKOG struka kao Kendal Džener

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.glamradar.com, www.fashiongonerouge.com

Zorana Jelenković

 

 

 

 

Comments